Kaspersky Anti-Virus 2019 v19.0.0.1088 Final download

0
961
Kaspersky Anti-Virus 2019 v19.0.0.1088 Final download

Kaspersky Anti-Virus е антивирусен продукт от висок клас, който ще ви защити от вируси, троянци, червеи, кийлогъри, спайуер, едуер, малуер, рууткитове и други типове зловредни заплахи, както и от уеб базирани атаки.

Kaspersky Anti-Virus 2019 v19.0.0.1088 Final download 1

Инсталацията отнема известно време, като инсталаторът инсталира нужни компоненти, които липсват, като например Microsoft Net Framework. Веднага след инсталацията ще видите един приятен и добре подреден интерфейс, в който дори и начинаещите потребители могат да се ориентират, като е решен в модерния външен вид на Windows 10].

Най-важните функции са разположени в основния прозорец и се намират на един клик разстояние във видими бутони – сканиране, ъпдейт на антивирусните дефиниции, детайлен статус репорт за сканирания, стартирани модули, намерени заплахи и виртуална клавиатура.

Kaspersky Anti-Virus предлага четири типа сканиране – бързо, което ще провери само в критичните зони на операционната система, пълно, което ще провери целия компютър, ръчно, което дава възможност за указване от страна на потребителя кой точно файл, директория, дял или хард диск да бъдат сканирани, и режим за изчистване на външни носители като флашки и външни хард дискове. Модулът за защита в реално време следи постоянно за заплахи, като реагира своевременно.

За тези, които искат по-високо ниво на индивидуални настройки, или пък по някакъв начин не са доволни от настройките за сканиране по подразбиране, Kaspersky Anti-Virus дава възможност за настройка на нивото на сигурността, за предприемане на конкретно действие при намиране на заплаха, настройка на сканирането на външни носители, насрочване на сканирането и пр.

Допълнително програмата се интегрира с експлорър и предоставя контекстно меню, за възможно най-бързо сканиране на определени елементи с десен бутон.

Kaspersky Anti-Virus

 

Има възможност и за прецизна настройка на списъка за файловете, които потребителятне иска да бъдат сканирани и третирани като заплаха, добавяне на директории, файлове и приложения като безопасни, настройка на автозащитата от ънинсталация на самата антивирусна програма, кои портове да бъдат наблюдавани и още. Възможно е и спирането на всякакви нотификации и съобщения, така че програмата да не досажда на потребителя.

Прочетете още:  Quick Heal Antivirus Pro 17.00 (10.0.0.45) Final download - антивирус, малуер, антивирусна защита

Предоставя се детайлна информация за стартираните процеси и инсталираните програми, като потребителят може по всяко едно време да ги премести, ако ги намери за подозрителни. Kaspersky Anti-Virus може да бъде настроен да отнема по-малко ресурс при стартиране на операционната система или да му се укаже да пести батерията, а също така и да търси за заплахи, когато компютърът не се използва.

Полезни допълнителни функции са почистването на ненужни остатъчни файлове, сканирането на програми за заплахи, автоматична настройка на Internet Explorer за по-голяма сигурност, а също така и направата на спасителен буутващ диск, който може да се използва в случаи на тежка зараза на операционната система, която може да е повредена и не може да стартира.

Kaspersky Anti-Virus е доказал се във времето мощен антивирусен продукт, който има много добър рейтинг в различни независими лаборатории. Множеството индивидуални настройки и високото ниво на сигурност го правят предпочитан продукт сред потребителите.

Тези, които търсят още повече опции, може да да погледнат Kaspersky Internet Security. За малкия бизнес от Kaspersky предоставят специално решение Kaspersky Small Office Security.

Промени спрямо миналата версия:
Tutorials for the main application components available in the main window have been added
Application upgrade in the background mode has been improved. You no longer have to accept the terms of the End User License Agreement again during the upgrade unless those terms have been changed
Mail Anti-Virus has been improved. The default level of heuristic analysis has been increased to medium

Лиценз: Trial

Download: Kaspersky Anti-Virus 2019 v19.0.0.1088

0/5 (0 Reviews)