Kaspersky Small Office Security 17.0.0.611 Final download

0
912
Kaspersky Small Office Security 17.0.0.611 Final download

Kaspersky Small Office Security е мощен антивирусен продукт, който ще осигури надеждна защита на вашите компютри в офиса, както и на цялата мрежа.

Kaspersky Small Office Security 17.0.0.611 Final download 1

Kaspersky Small Office Security е специално насочен към малкия бизнес и защитата на офисите по един надежден и разбираем начин.

Той ще защити компютрите от вируси, червеи, малуер, рууткитове и други типове зловреден код, както и от външни атаки. Както всеки един надежден антивирусен продукт Kaspersky Small Office Security също разполага със защита в реално време, която следи постоянно за заплахи и ги предотвратява своевременно.

Инсталацията протича нормално и безпроблемно, като приключва сравнително бързо. Интерфейсът е много приятен, разделен на секции, което го прави лесен за работа. В основния прозорец се дава основна информация и препоръки при проблеми.

Там може да се види статусът на защита на компютъра, дали са актуализирани антивирусните дефиниции, с възможност да се актуализират при нужда и се дава достъп до различни функции и опции.

Също от там може да се инициира сканиране на компютъра за вируси, което се предлага в няколко варианта – бързо сканиране, което проверява само в опасни зони, сканиране на външни носители и персонализирано сканиране, което дава възможност на потребителя да конкретизира точно кои обекти да бъдат сканирани. Всеки един от тези режими може да бъде настроен допълнително.

Kaspersky Small Office Security

 

Самото сканиране може да бъде настроено допълнително като може да се зададе ниво на защита между ниско, препоръчително и високо, да се настрои какво действие да се предприема при намиране на заплаха, дали да бъдат сканирани външни устройства при включване. Дава се възможност и да се насрочва сканиране за даден час и дата, като по този начин процесът не изисква повече участие от страна на потребителя и процесът се автоматизира.

Kaspersky Small Office Security също така предлага някои много интересни инструменти. Един от тях е модул, с който могат да се подсигурят важни файлове от неоторизиран достъп чрез поставянето им в изолирана криптирана среда. Криптирането е на много високо ниво, като се използва 256 AES, с 56 бита ефективна дължина.

Потребителят може да избира дали да създаде ново място, където да складира файловете (vault) или да избере вече съществуващо такова.

Прочетете още:  Portable Clam Sentinel 1.22 download

Друг интересен инструмент е Safe Money, който ще предпази плащанията извършвани по интернет, като ще осигури защита на личните данни и ще противодейства срещу парични измами. Модулът предлага добавяне на различни сайтове, с които работи потребителят и при посещението им ще се отваря специален подсигурен браузър, чрез който ще се извършват финансовите операции.

Kaspersky Small Office Security

 

В Kaspersky Small Office Security се предлага и един особено важен инструмент за сигурността на файловете, с който може да им се направи копие (бекъп), от който принужда те да бъдат възстановени. По този начин важните файлове ще са защитени от повреда на хардуера, атака от вируси, софтуерни проблеми, изтриване поради невнимание и пр.

Потребителят може да избира дали да запази бекъпите на локалния хард диск, на външно устройство, на устройство по мрежата или да се възползва от облачно пространство. За облачно пространство модулът използва Dropbox, който се свързва с Kaspersky Small Office Security чрез акаунт и след това може да бъде избиран директно от програмата.

От компанията препоръчват регулярно да бъдат извършвани бекъпи на важните файлове, за да са винаги защитени.

Kaspersky Small Office Security

 

Kaspersky Small Office Security позволява и много голям контрол върху използването на интернет, свалянето на файлове, музика, видео и игри, ограничаване на играене на игри, забраняване на различни чат приложения, контролиране и ограничаване на изпращането на лични данни към трети лица, като всяка една от тези категории може да бъде настроена кога може да се използва и кога не, с указването на часови интервал, в който да действат забраните.

Дава се възможност и да се укаже интервал, в който могат да се използват някои от забранените елементи. Предлага и анти-спам модул.

Kaspersky Small Office Security се доказва като много гъвкаво и мощно решение, което предлага защита от много високо ниво, както и инструменти, които са много полезни и допринасят за допълнително подсигуряване.

Въпреки множеството функции, които се предлагат, с програмата се работи много лесно и дори начинаещи потребители биха могли да я конфигурират абсолютно безпроблемно.

За домашните потребители препоръчваме Kaspersky Antivirus.

Лиценз: Trial

Download: Kaspersky Small Office Security 17.0.0.611

0/5 (0 Reviews)