Malwarebytes AdwCleaner 8.0.2 Final download – едуер, спайуер, антивирус

0
1153
Malwarebytes AdwCleaner 7.3 Final download - едуер

Malwarebytes AdwCleaner е софтуер, който търси и унищожава adware, туулбарове, потенциално нежелани програми (PUP) и Hijacker-и на вашия компютър.

Malwarebytes AdwCleaner 8.0.2 Final download - едуер, спайуер, антивирус 1

AdwCleaner, първо започнал като самостоятелен проект, впоследствие беше закупен от Malwarebytes, което още повече повишава доверието към този продукт и потребителите могат да бъдат сигурни, че инструментът ще отговаря на на-високите критерии свързани със сигурността.

Използвайки AdwCleaner, лесно можете да премахнете повечето от зловредните кодове от типа (PUP), туулбарове, adware и пр. В повечето случаи може да сте се заразили от програми свалени от интернет, които имат вградени в инсталаторите си допълнителни туулбарове и най-различни видове зловреден код.

В много случаи, потребителите просто натискат Next->Next->Finish и въобще не четат какви опции предлага инсталаторът, като по този начин инсталират и програми от трети лица, без въобще да разберат. А когато усетят, че нещо не е наред, обикновено вече е късно. По този начин те могат да се заразят с всички гореизброени вредители.

Malwarebytes AdwCleaner

 

Този софтуер няма нужда от инсталация, понеже е portable. Това е полезно в много ситуации, а и винаги може да бъде с вас на флашка или друг външен носител. Ако системата е много тежко заразена и не може да се инсталира софтуер, portable вариантите са добро решение.

Когато AdwCleaner бъде стартиран и се инициира процес на сканиране, софтуерът автоматично намира нежелани и опасни компоненти или останки от такива, останали от минали инсталации и които трябва да се премахнат. Намерените резултати биват публикувани в концептуалните табове в основния прозорец, където фигурират различни процеси, папки, библиотеки, шорткъти, регистри, насрочени задачи и браузъри като Mozilla Firefox, Opera или Google Chrome.

Прочетете още:  Spy Emergency 2020-25.0.700 Final download - антивирус, малуер, антивирусна защита

Трябва да се спомене, че е хубаво да се затворят всички програми, защото програмата изисква процесите да бъдат прекратени. AdwCleaner ще премахне различен зловреден софтуер, нежелани програми (PUP), различни типове hijack малуер, нежелани реклами и едуер, които може да са нападнали вашия браузър.

В опциите на AdwCleaner може да се укаже при сканиране да се извършат различни дейности като изтриване на проследяващите ключове, връщане на TCP/IP настройките по подразбиране, връщане на настройките на защитната стена по подразбиране, ресетване на прокси настройки и други. Програмата се предлага в различни езикови варианти, включително и на български.

Промени спрямо миналата версия:
New Features:
Redesign Generic detections from scratch to allow more flexibility and FP-control,
Enhance Winlogon changes detection
Changes:
Definitions 2019.03.13.1
Update HSTS policy for network connections
Improved debug logging
Bugfixes:
Update generic detections
Update OpenSS

Лиценз: Безплатен

Download: Malwarebytes AdwCleaner 8.0.2 Final

0/5 (0 Reviews)