Malwarebytes Anti-Malware Premium 4.0.4.49 Final download – антивирус, малуер, антивирусна защита

0
1174
Malwarebytes Anti-Malware Premium 3.7.1.2839 (April 13

Malwarebytes Anti-Malware Premium е софтуерен продукт, който се е доказал във времето със своите високи нива на сигурност и ефективност. Той ще ви предпази от вируси, червеи, троянци, малуер, спайуер, малуер и всякакъв подобен вид зловреден код.

Malwarebytes Anti-Malware Premium 4.0.4.49 Final download - антивирус, малуер, антивирусна защита 1

За безпроблемната работа на един компютър е много важно той да не е заразен с вируси, като има и сигурна стабилна защита срещу бъдещи заразявания. За осигуряването на подобна защита ще се погрижи Malwarebytes Anti-Malware Premium.

Интерфейсът на софтуера е приятен и добре подреден. Още със стартирането програмата сама ще потърси за ъпдейти на продукта и на вирус дефинициите. Бутонът за сканиране е поставен на централно място в основния прозорец, така че сканирането може да започне веднага. Предлагат се три варианта на сканиране:

Threat Scan, който ще провери навсякъде за опасни файлове, като търси в паметта, в регистъра, стартъп процесите, обекти от файлова система и пр.

Custom Scan режимът дава възможност да се избере конкретен хард диск, дял, файл, архив, като може и да се правят настройки по сканирането, примерно да се включи търсене за рууткитове и как да реагира програмата при намерени заплахи, като има възможност и да ги игнорира, ако сте сигурни, че са безопасни.

Hyper Scan е режим, който липсва в Malwarebytes Anti-Malware Free. Предлага се и в Trial версиите. Той е ограничен до намирането на „моментални атаки“. В този режим ще се проверява паметта, стартъп компонентите и ще се направи хеуристичен анализ. От производителя препоръчват, ако в този режим са намерени зловредни файлове, задължително след това да се пусне и Threat Scan.

Malwarebytes Anti-Malware Premium

 

Докато тече сканирането се изобразяват етапите през, които преминава то – проверка за ъпдейти, някои операции за подготвяне на сканирането, сканиране на паметта, сканиране на стартъп компонентите, сканиране на регистъра, сканиране на файловата система и хеуристичен анализ.

Прочетете още:  ZoneAlarm Extreme Security 15.8.021.18211 Final download - антивирусна защита, малуер, вирус, защитна стена

Сканирането може да бъде поставено на пауза или отменено по всяко едно време. След като резултатите от сканирането бъдат готови, програмата ще ви предложи детайли в разбираем вид и възможност да вземете решение как да постъпите. Решаването на проблемите се състои в натискането на един бутон и Malwarebytes Anti-Malware Premium ще свърши всичко автоматично. Ако решите да изключите някой от намерените за зловредни файлове от списъка, програмата ще ви попита дали е само за този път, или за в бъдеще никога повече да не ги проверява.

Има множество настройки за напреднали потребители, които могат да настроят изключения за файлове, които да не бъдат проверявани, интегриране на програмата в контекстното меню на Internet Explorer, за достъп до бързо сканиране, разрешаване на логове с възможност за преглеждане, настройка на прокси сървър за ъпдейти на базата, изключване на нотификациите и други.

Premium пакетът на Malwarebytes Anti-Malware дава още real-time модул за защита, който не е наличен в свободната версия, а също така и насрочване за сканиране в точно определена дата и час.

Malwarebytes Anti-Malware Premium е мощен и лек инструмент, който се грижи за вашата сигурна. Приятният интерфейс и простотата на работа с него го правят незаменим помощник при защита и проблеми с вируси. От Malwarebytes разработват и инструмент за защита от криптовируси Malwarebytes Anti-Ransomware.

Лиценз: Trial

Download: Malwarebytes Anti-Malware Premium 4.0.4.49 Final

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments