Malwarebytes Anti-Malware Premium 4.0.4.49 Final download – антивирус, малуер, антивирусна защита

0
1205
Malwarebytes Anti-Malware Premium 3.7.1.2839 (April 13

Malwarebytes Anti-Malware Premium е софтуерен продукт, който се е доказал във времето със своите високи нива на сигурност и ефективност. Той ще ви предпази от вируси, червеи, троянци, малуер, спайуер, малуер и всякакъв подобен вид зловреден код.

Malwarebytes Anti-Malware Premium 4.0.4.49 Final download - антивирус, малуер, антивирусна защита 1

За безпроблемната работа на един компютър е много важно той да не е заразен с вируси, като има и сигурна стабилна защита срещу бъдещи заразявания. За осигуряването на подобна защита ще се погрижи Malwarebytes Anti-Malware Premium.

Интерфейсът на софтуера е приятен и добре подреден. Още със стартирането програмата сама ще потърси за ъпдейти на продукта и на вирус дефинициите. Бутонът за сканиране е поставен на централно място в основния прозорец, така че сканирането може да започне веднага. Предлагат се три варианта на сканиране:

Threat Scan, който ще провери навсякъде за опасни файлове, като търси в паметта, в регистъра, стартъп процесите, обекти от файлова система и пр.

Custom Scan режимът дава възможност да се избере конкретен хард диск, дял, файл, архив, като може и да се правят настройки по сканирането, примерно да се включи търсене за рууткитове и как да реагира програмата при намерени заплахи, като има възможност и да ги игнорира, ако сте сигурни, че са безопасни.

Hyper Scan е режим, който липсва в Malwarebytes Anti-Malware Free. Предлага се и в Trial версиите. Той е ограничен до намирането на „моментални атаки“. В този режим ще се проверява паметта, стартъп компонентите и ще се направи хеуристичен анализ. От производителя препоръчват, ако в този режим са намерени зловредни файлове, задължително след това да се пусне и Threat Scan.

Malwarebytes Anti-Malware Premium

 

Докато тече сканирането се изобразяват етапите през, които преминава то – проверка за ъпдейти, някои операции за подготвяне на сканирането, сканиране на паметта, сканиране на стартъп компонентите, сканиране на регистъра, сканиране на файловата система и хеуристичен анализ.

Прочетете още:  Spy Emergency 2020-25.0.700 Final download - антивирус, малуер, антивирусна защита

Сканирането може да бъде поставено на пауза или отменено по всяко едно време. След като резултатите от сканирането бъдат готови, програмата ще ви предложи детайли в разбираем вид и възможност да вземете решение как да постъпите. Решаването на проблемите се състои в натискането на един бутон и Malwarebytes Anti-Malware Premium ще свърши всичко автоматично. Ако решите да изключите някой от намерените за зловредни файлове от списъка, програмата ще ви попита дали е само за този път, или за в бъдеще никога повече да не ги проверява.

Има множество настройки за напреднали потребители, които могат да настроят изключения за файлове, които да не бъдат проверявани, интегриране на програмата в контекстното меню на Internet Explorer, за достъп до бързо сканиране, разрешаване на логове с възможност за преглеждане, настройка на прокси сървър за ъпдейти на базата, изключване на нотификациите и други.

Premium пакетът на Malwarebytes Anti-Malware дава още real-time модул за защита, който не е наличен в свободната версия, а също така и насрочване за сканиране в точно определена дата и час.

Malwarebytes Anti-Malware Premium е мощен и лек инструмент, който се грижи за вашата сигурна. Приятният интерфейс и простотата на работа с него го правят незаменим помощник при защита и проблеми с вируси. От Malwarebytes разработват и инструмент за защита от криптовируси Malwarebytes Anti-Ransomware.

Лиценз: Trial

Download: Malwarebytes Anti-Malware Premium 4.0.4.49 Final

0/5 (0 Reviews)