Norton AntiVirus 2019 v.22.18.0.213 Final download – защита от вируси, антивирусна програма

0
1008
Norton AntiVirus 2018 v22.17.0.183 Final download - защита от вируси
Norton AntiVirus

Norton AntiVirus е известен софтуер за защита против вируси. Продукт на Symantec, който се цели, както в начинаещите, така и в напредналите потребители със своите множество опции и защита в реално време.

Инсталирането на програмата е много лесно, защото Symantec нте са дали възможност за къстъмизация, за разлика от другите производители. Трябва да се внимава обаче, защото програмата е Ad-Supported и ако потребителят не обърне вниманиу, може да инсталира и допълнителни програми, които не е искал. Norton AntiVirus върви абсолютно пълноценно без тях, така че инсталациите могат да се откажат без проблем.

Интерфейсът не е особено подреден и можеше да бъде малко по-организиран, но това е субективен фактор. Трите основни бутона спомагат за лесното използване на скенера, ъпдейтването на дефинициите, плюс разширени настройки и наблюдаване на използваните ресурси от Norton AntiVirus в реално време.

Както повечето подобни продукти Norton AntiVirus предлага няколко типа сканиране – по-бързо, което включва проверка и сканиране на най-опасните региони от операционната система, да разглежда само определени файлове и папки или най-бавният, но също така и най-сигурен метод, сканиране на целия хард диск. Сканирането може да бъде донастроено от по-опитните потребители, като настройките по подразбиране лесно могат да се върнат след приключването му.

Има допълнителна интересна опция, която може да ви сканира стената във Facebook за опасни линкове, опити за хакване и пр. Технологията Symantec’s SONAR пък използва облака или така нареченото cloud assistance, като изпраща файловете за анализ в облака и по този начин понижава изразходваните ресурси на машината.

Свалянето на файлове е подсигурено от модула Symantec’s Download Insight, който решава дали файловете, които сваляте са безопасни или не, като дори има рейтинг, чрез който потребителят да се ориентира по-лесно. Също така програмата интегрира и туулбар (Norton Safe Search), който ви подсигурява безопасно сърфиране в мрежата, който включва и Norton Identity Safe, който пък се грижи за сигурността на вашите логин пароли за различни сайтове.

Прочетете още:  Kaspersky Anti-Virus 2019 v19.0.0.1088 Final download

Промени спрямо миналата версия

Лиценз: Ad-Supported

Norton AntiVirus 2019 v.22.18.0.213 Final Windows 10, 8, 7, Vista, XP
Norton AntiVirus 2019 v.22.18.0.213 Final download - защита от вируси, антивирусна програма 1
0/5 (0 Reviews)