Norton Security with Backup 2017 v22.10.1.10 download – антивирус, малуер, антивирусна защита

0
65
Norton Security with Backup 2017 v22.10.1.10 download - антивирус

Norton Security with Backup е антивирусен продукт, който ще запази компютъра ви защитен от опасни файлове, ще защити вашата електронна поща и ще предложи инструменти за увеличаване на производителността на системата.

Norton Security with Backup 2017 v22.10.1.10 download - антивирус, малуер, антивирусна защита 1

За всеки един компютър е важно той да бъде защитен по един надежден начин, за да може потребителят да е спокоен, че файловете му не са компрометирани и че не е нападнат от различни видове зловредни кодове.

Преди беше известен под името Norton 360, а сега Norton Security with Backup е с ново име и е най-мощният антивирусен продукт от линията на Norton. Той ще предпази вашия компютър от вируси, рууткитове, спайуер, малуер, троянски коне и всякакъв друг тип зловреден код и онлайн атаки.

Разликата с Norton Security е, че тук е добавена възможността за бекъп, която позволява на потребителите да правят копия на своите важни файлове и да ги качват на безопасно място.

Инсталацията на продукта е много лесна, като има малко опции, с които потребителят да се занимава. Може да се избере директорията за инсталация на програмата, както и това дали да бъде участник в програмата Norton Comunity Watch, което е препоръчително от Norton. Самата инсталация преминава забележително бързо, сравнено с подобни продукти.

Norton Security with Backup

 

Интерфейсът е минималистичен, като разработчиците са се постарали да създадат добра организация и да поберат всичко необходимо в основния прозорец, като го направят и леснодостъпно. Там виждаме подредени различни категории, чрез които се дава достъп до модули, които са свързани със сигурността, с модули отговорни за бързодействието на компютъра, бекъп, запазване на личните данни.

Също в основния прозорец се дава важна информация дали компютърът е защитен, от коя дата са антивирусните дефиниции, както и кога е извършено последното сканиране.

Предлагат се няколко типа сканиране – бързо сканиране, което ще провери само в най-критичните точки на операционната система, пълно сканиране, което ще провери навсякъде и персонализирано сканиране, където потребителят може да укаже конкретни файлове и папки, които да бъдат сканирани.

Ъпдейтването на антивирусните дефиниции става изключително лесно чрез модула LiveUpdate. Само с натискането на бутона за проверка програмата се свързва към отдалечените сървъри, проверява актуалните дефиниции и при нужда ги сваля и обновява.

Тук е включен и модулът Norton Identity Safe, чиято цел надеждното защитаване на различните пароли за много сайтове, които използва всеки един потребител. Той запазва потребителските имена и паролите, които се пазят в защитен vault, където са недостъпни за всички други. Предлага детайлна информация за броя на запазените акаунти, колко от тях са с надеждни пароли, кои от тях са с автоматичен логин, колко адреса са запазени и пр.

При бекъпването на файлове е помислено в много аспекти. Дава се възможност да се изберат какви типове файлове да бъдат бекъпнати, къде да бъдат бекъпнати – в облака, на хард диск, на външно устройство, на външно мрежово устройство или дори на оптичен диск.

Може да се избере конкретна директория или цял дял, а също така да се създаде автоматизирана задача, която да бекъпва файловете в определена дата и час, като по този начин всеки път ще се прави копие на файловете, които са посочени и така потребителят ще бъде винаги подсигурен. Освен конкретен час и дата са създадени и готови профили са автоматичен, седмичен и месечен бекъп.

Прочетете още:  Portable ClamWin Free Antivirus Final 0.99.1 download

Интересна възможност, която предоставя Norton Security with Backup е модулът за оптимизиране на представянето на операционната система и компютъра. Там потребителят лесно може да дефрагментира диска си, да почисти системата от ненужни файлове, да прегледа модулите, които се стартират с операционната система и да реши кои да останат включени и кои да изключи. Там се предоставя и модул за графично изобразяване на различни събития като засичане на вируси, кога са извършени оптимизации, различни тревожни събития, бързи сканирания и пр.

Допълнително се предлагат инструменти за сигурно изтриване на файлове, които след това не могат да се възстановят дори и със специализиран софтуер като EASEUS Data Recovery Wizard например, сканиране на стената ви във Facebook, модул за определяне на това кои файлове би трябвало да бъдат сканирани, както и инструмент за анализ на състоянието на операционната система.

Norton Security with Backup предлага и защитна стена, която да следи изходящия и входящия трафик в реално време, както и за онлайн атаки. Предлага гъвкава система за настройка, която позволява да се укажат програми и процеси като изключения, да се зададат различни правила за трафика, да се включват различни модули за браузърна защитеност, настройка на нотификациите и поведението на модула и още множество настройки.

С този продукт пощата ви също винаги ще бъде защитена, като се предлага антиспам модул, който за съжаление може да се интегрира само с Outlook. В този модул лесно могат да се настроят изключения за имейл адреси, списък с блокирани и позволени домейни и имейл адреси, настройки на портовете, Web Query.

Важно е да се отбележи, че всеки един модул може лесно да бъде спрян или пуснат от създаденото за тази цел меню, както и почти всяка една задача, която предоставят тези модули да бъде насрочена за определена дата и час, като процесът се автоматизира.

Norton Security with Backup е наистина много мощен и интелигентно направен продукт, който съдържа множество полезни инструменти в себе си, което го прави едно много удачно решение и осигурява високо ниво на сигурност и ще поддържа компютъра в топ форма.

Промени спрямо миналата версия:

Introducing Norton Shopping Guarantee (NSG) – US – English Only
Fixed an issue where Identity Safe login loops and gets back to the ‘Get Started’ screen.
Fixed an issue where ‘Your version of Norton Security is not compatible…’ message appears in action center notification after upgrading to Windows 10.
Fixed an issue where product patches were failing to apply.
Removed Soft-block on Malwarebytes & Hitman Pro.
Fixed an issue where Norton conflicts with Windows Bitlocker and causes High CPU usage
Other bug fixes.

Лиценз: Trial

Download: Norton Security with Backup 2017 v22.10.1.10

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments