Norton Security 2019 v.22.19.8.65 download – антивирус, малуер, антивирусна защита

0
1768
Norton Security 2017 v22.10.1.10 download - антивирус

Norton Security, преди известна като Norton AntiVirus, е софтуер за защита против вируси. Продукт на Symantec, който се цели, както в начинаещите, така и в напредналите потребители със своите множество опции и защита в реално време.

Norton Security 2019 v.22.19.8.65 download - антивирус, малуер, антивирусна защита 1

Инсталирането на програмата е много лесно, защото Symantec не са дали възможност за къстъмизация, за разлика от другите производители. Трябва да се внимава обаче, защото програмата е Ad-Supported и ако потребителят не обърне внимание, може да инсталира и допълнителни програми, които не е искал.

Norton AntiVirus върви абсолютно пълноценно без тях, така че инсталациите могат да се откажат без проблем.

Интерфейсът не е особено подреден и можеше да бъде малко по-организиран, но това е субективен фактор. Трите основни бутона спомагат за лесното използване на скенера, ъпдейтването на дефинициите, плюс разширени настройки и наблюдаване на използваните ресурси от Norton AntiVirus в реално време.

Както повечето подобни продукти Norton AntiVirus предлага няколко типа сканиране – по-бързо, което включва проверка и сканиране на най-опасните региони от операционната система, да разглежда само определени файлове и папки или най-бавният, но също така и най-сигурен метод, сканиране на целия хард диск.

Norton Security

 

Сканирането може да бъде донастроено от по-опитните потребители, като настройките по подразбиране лесно могат да се върнат след приключването му. Има допълнителна интересна опция, която може да ви сканира стената във Facebook за опасни линкове, опити за хакване и пр. Технологията Symantec’s SONAR пък използва облака или така нареченото cloud assistance, като изпраща файловете за анализ в облака и по този начин понижава изразходваните ресурси на машината.

Свалянето на файлове е подсигурено от модула Symantec’s Download Insight, който решава дали файловете, които сваляте са безопасни или не, като дори има рейтинг, чрез който потребителят да се ориентира по-лесно. Също така програмата интегрира и туулбар (Norton Safe Search), който ви подсигурява безопасно сърфиране в мрежата, който включва и Norton Identity Safe, който пък се грижи за сигурността на вашите логин пароли за различни сайтове.

Прочетете още:  Kaspersky Anti-Virus 2019 v19.0.0.1088 Final download

Потребителите, които искат още повече функции, могат да се обърнат към най-мощния продукт от гамата Norton Security with Backup.

Промени спрямо миналата версия:

Introducing Norton Shopping Guarantee (NSG) – US – English Only
Fixed an issue where Identity Safe login loops and gets back to the ‘Get Started’ screen.
Fixed an issue where ‘Your version of Norton Security is not compatible…’ message appears in action center notification after upgrading to Windows 10.
Fixed an issue where product patches were failing to apply.
Removed Soft-block on Malwarebytes & Hitman Pro.
Fixed an issue where Norton conflicts with Windows Bitlocker and causes High CPU usage
Other bug fixes.

Лиценз: Ad-Supported

Download: Norton Security 2019 v.22.19.8.65 Final

0/5 (0 Reviews)