Panda Cloud Cleaner 1.1.10 download – антивирус, малуер, антивирусна защита

0
106
Portable Panda Cloud Cleaner 1.1.10 download - антивирус

Panda Cloud Cleaner е софтуер на Panda Security SL, бивша Panda Security, която произвежда продукти за борба с всякакъв вид зловреден код.

Panda Cloud Cleaner 1.1.10 download - антивирус, малуер, антивирусна защита 1

Panda Cloud Cleaner се инсталира лесно и бързо, като не се налага допълнителна намеса от страна на потребителя. Още със стартирането след инсталацията, програмата ви предоставя възможност да се съгласите с EULA и да започнете сканирането и това само с един бутон, за да не губите време. Инструментът използва специална облачна технология, която го прави особено ефективен.

В основния прозорец има разширени опции, откъдето можете да активирате Trusted Boot Scan, който е особено полезен при заразяване с рууткитове, при които другите типове сканиране не помагат и не могат да открият заплахата. Това е специален режим, който се стартира преди операционната система и анализира дълбоко и внимателно процеса на стартиране.

Panda Cloud Cleaner

 

В момента, в който натиснете бутона за сканиране, програмата ще провери за връзка с интернет и ще си ъпдейтне антивирусните дефиниции. Процесът на сканиране бива изобразен с прогрес бар и проценти, така че потребителят да знае по всяко едно връме докъде е стигнал.

След като приключи, резултатът се изпраща в облака за анализиране и ще ви бъде предоставена детайлна информация за нежелани програми (PUP), съмнителни зададени права, възможности за изчистване на системата, името и местонахождението на предполагаемата опасност, повредени ключове в регистрите, както и историята на браузърите, куукита, оставени следи и др. Panda Cloud Cleaner поддържа браузърите Internet Explorer, Mozilla Firefox и Google Chrome.

Panda Cloud Cleaner

 

Дезинфекцирането и почистването стават с натискането на един бутон „Clean“, като се налага компютърът да бъде рестартиран, за да могат всички нежелани файлове да бъдат изчистени ефективно.

Прочетете още:  Norton Security with Backup 2017 v22.10.1.10 download - антивирус, малуер, антивирусна защита

Допълнителни инструменти са възможността за спиране на процеси, освобождаване на файлове, които не могат да се изтрият и изпращане на файлове в лабораториите на Panda за анализ.

Други полезни продукти на Panda Security SL са Panda Free Antivirus, Panda Antivirus Pro, Panda Internet Security, Panda Global Protection и Panda Gold Protection. Panda Cloud Cleaner има и portable версия, която не се нуждае от инсталация – Panda Cloud Cleaner portable.

Лиценз: Безплатен

Download: Panda Cloud Cleaner 1.1.10

Download: Rescue ISO

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments