Panda Free Antivirus (Panda Dome) 20.0.0.1 Final download – антивирус, малуер, вирус, антивирусна защита

0
1046
Panda Free Antivirus (Panda Dome) 18.7.0 Final download - антивирус

Panda Free Antivirus е антивирусен софтуер, който използва разширена технология, за да ви предпази от вируси, троянци, червеи, спайуер, малуер, едуер, рууткитове и друг тип зловредни кодове.

Panda Free Antivirus (Panda Dome) 20.0.0.1 Final download - антивирус, малуер, вирус, антивирусна защита 1

Модерният интерфейс, който се предлага от последните версии на Panda Free Antivirus, се слива напълно с Метро интерфейсите на Windows 8 и Windows 10, като предлага плосък дизайн, големи цветни бутони, които могат да бъдат пренаредени по желание.

На видно място е сложена информацията за сканираните файлове и тези, които са под карантина, заедно с блокираните заплахи. Отделно могат да се достъпят модулите за сканиране, за проверка на USB, модулът за следене на процеси и за създаване на спасителна буутваща флашка, в случаи, че компютърът е толкова заразен, че Windows не може да бъде стартиран.

Инсталацията на Panda Free Antivirus е бърза и безпроблемна, но потребителите трябва да внимават да не инсталират нежелани продукти, тъй като се предлагат софтуерни продукти от трети страни. За да е сигурен един потребител, че няма да инсталира подобен софтуер по невнимание, може да използва Unchecky, който ще следи това да не се случи. Премахването на предлагания страничен софтуер не влияе по никакъв начин на функционалността на Panda Free Antivirus, така че може да се откаже безпроблемно.

Panda Free Antivirus

 

Panda Free Antivirus предлага различни режими за сканиране, като могат и да бъдат настроени регулярни сканирания, в точно определена дата и час. Може да сканира само в критичните зони, където най-често може да има проблем, да сканира само определени директории, папки или файлове, в определени дялове и това само с опцията в контекстното меню, което се създава автоматично при инсталация. Пълното сканиране пък е по-бавно, но обхожда целия хард диск и външни носители свързани с компютъра.

Прочетете още:  Trend Micro HijackThis 2.0.5 beta download

Модулът за защита в реално време real-time protect допълнително заздравява защитата, като следи по всяко едно време за заплахи и атаки и реагира своевременно. Този модул може да бъде деактивиран по всяко едно време по желание на потребителя. Софтуерът предлага и филтриране на URL с behavioural анализ, за по-сигурно сърфиране в интернет.

Предлагат се настройки по подразбиране за потребителите, които са начинаещи или не им се рови из най-различни настройки и те вършат добра работа. Има обаче и възможност за донастройване, която по-напредналите потребители ще намерят за полезна и ще могат да настроят всичко по свое желание и преценка.

Това например са блокиране на определени файлове, сканиране или не на различни типове файлове като архиви например, изключване на определени файлове и папки от сканирането, при откриване на вирус да го трие или не автоматично и още.

Panda Free Antivirus е лек и сигурен софтуер, като предлага лесна защита за компютъра ви. В последните тестове е винаги на едно от първите места и получава множество награди. Потребителите, които искат повече функции и сигурност, могат да обърнат внимание на Panda Antivirus Pro.

Промени спрямо миналата версия:
Creators Fall compatible ( security center)
Quarantine file restoration changes.
New: VPN

Лиценз: Ad-Supported

Download: Panda Free Antivirus (Panda Dome) 20.0.0.1 Final

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments