Panda Dome Complete (Panda Global Protection) 19.0.2 Final download – антивирусна програма, защита отвируси, спайуер, малуер, троянски коне

0
927
Panda Free Antivirus (Panda Dome) 18.7.0 Final download - антивирус

Panda Global Protection е софтуер, който е създаден да ви защитава от всякакви web базирани атаки, вируси, троянци, червеи, спауер, малуер и всякакви типове зловреден код.

Panda Dome Complete (Panda Global Protection) 19.0.2 Final download - антивирусна програма, защита отвируси, спайуер, малуер, троянски коне 1

Инсталацията на Panda Global Protection преминава безпроблемно, но потребителите трябва да внимават, защото инсталаторът предлага смяна на търсещия енджин по подразбиране и смяната му с Yahoo, а също така и туулбар на Panda. Програмите не са свързани по никакъв начин с Panda Global Protection и могат да бъдат отказани безпроблемно.

Интерфейсът на софтуера е приятен, добре подреден и решен в модерния Metro UI стил. В основния прозорец има информация за сканираните файлове, файловете, които са в карантина и блокираните към момента атаки. Пак тук виждаме и бутона за сканиране.

От Panda предлагат три типа сканиране – бързо, което проверява само в критичните зони на операционната система, пълно сканиране, което ще сканира целия хард диск и сканиране с индивидуални настройки, където могат да се укажат конкретни компоненти. Има възможност за сканиране и на съобщения от чатове и имейли. След приключване на сканирането, потребителят може да прегледа детайлна информация с намерените заплахи, а също така и лог.

Panda Global Protection

 

Panda Global Protection предлага множество модули като таск мениджър за наблюдаване на процесите, модул за безопасно сърфиране Safe Browsing, вградена защитна стена, Data Shield, който предпазва лична информация и пароли, Application Control, който дава възможност да се забранят определени програми от стартиране, ваксиниране на USB флашки и създаване на спасителна буутваща флашка, Wi-Fi Protection, с помощта, на който потребителят може да следи кой използва безжичната му мрежа, родителски контрол, онлайн бекъп за бекъпване на важни файлове в облака, виртуална клавиатура, анти-спам модул и други.

Panda Global Protection

 

Прочетете още:  Avira Total Security Suite 1.2.138.20753 Final download - антивирус, малуер, вирус, антивирусна защита

Разликите спрямо Panda Internet Security и Panda Antivirus Pro например, са няколко интересни модула, които ги няма там. Panda Global Protection има допълнителни функции за защита като Anti-Theft, което е модул, чрез който може да се издрият откраднати мобилни устройства и PC Tuneup, където потребителят може да управлява процесите, които се стартират с операционната система, да дефрагментира хард дискове, да изчисти ненужни файлове.

Има File Encryptor за криптиране на важни файлове, File Shredder за перманентно изтриване на файлове и модул за управляване на пароли. Интересна опция е създаването на автоматични бекъпи, както и възстановяването от тях при проблеми. Потребителите, които искат повече функции могат да прегледат най-високата версия на този софтуер – Panda Gold Protection.

Промени спрямо миналата версия:

Protect your Wi-Fi network from vulnerabilities and follow our recommendations.
Tune up your PC: Clean it, optimize the registry and choose which programs should load automatically when your PC starts.
New engine, improved protection, new collective intelligence.

Лиценз: Trial

Download: Panda Global Protection 19.0.2 Final offline installer

Download: Panda Global Protection 19.0.2 Final web installer

0/5 (0 Reviews)