Panda Dome Advanced (Panda Internet Security) 19.0.2 Final download – антивирусна програма, защита отвируси, спайуер, малуер, троянски коне

0
958
Panda Free Antivirus (Panda Dome) 18.7.0 Final download - антивирус

Panda Internet Security е лесен за използване, но мощен антивирусен софтуер, който защитава компютъра от всякакви заплахи в мрежата, както и от вируси, червеи, малуер, троянци, рууткитове и пр.

Panda Dome Advanced (Panda Internet Security) 19.0.2 Final download - антивирусна програма, защита отвируси, спайуер, малуер, троянски коне 1

При все повече нарастващите заплахи, не е учудващо, че потребителите търсят различни продукти, за да увеличат защитата на компютъра си. Ако търсят нещо повече от основна защита, то могат да пробват Panda Internet Security.

Интерфейсът на Panda Internet Security е добре подреден и е базиран на модерния Metro UI, за да съответства на облика на новите версии на Windows. В основния прозорец има различни компоненти, които могат да се деактивират с един клик и да се пренареждат, според желанието на потребителя. Пак там има информация за сканираните файлове, намерените заплахи, файловете в карантина и блокираните заплахи.

Сканирането също се намира тук, като дава възможност за три вида сканиране – бързо сканиране, което ще провери само в опасните зони на операционната система, пълно сканиране, което ще сканира целия хард диск и сканиране с възможност за индивидуални настройки, където потребителят може да зададе конкретни файлове, директории, дялове и хард дискове, според нуждите си.

Сканирането може да бъде настроено и автоматично, в определена дата и час и по този начин повече няма нужда от намесата на потребителя.

Допълнителен слой на защита в този софтуер е Data Shield, който ще пази данните за достъп и файловете от открадване или криптиране. Така нашумелият напоследък Cryptolocker например, няма да може да ви заключи файловете. Има възможност да се посочи кои файлове да бъдат пазени. Модулът е спрян по подразбиране, така че потребителят ще трябва да го активира.

Panda Internet Security

 

Panda Internet Security предлага още множество опции:

– вградена защитна стена, която следи целия входящ и изходящ трафик, като има възможност да се посочи откъде използвате интернета, вкъщи, на работа или на публично място и според това да се променят настройките за сигурност.

Прочетете още:  Avira Antivirus Pro 15.0.2003.1821 Final download

– Wi-Fi Protection, който ще ви показва какви устройства са свързани към вашата мрежа и дали има неоторизиран достъп.

– таск мениджър за процеси; защита за USB, която включва сканиране.

– родителски контрол.

– Application Control, с който потребителят може да зададе правила кои програми могат да се стартират и кои не.

– Rescue Kit модул, където може да се създаде буутваща флашка, в случаите, когато компютърът е толкова тежко заразен, че операционната система не може да стартира. Разбира се, флашката може да се използва и за други компютри.

– модул за безопасно сърфиране в интернет Safe Browsing, който ще предпази вашия имейл, ще следи за фишинг атаки, опасни сайтове и други типове заплахи.

Panda Internet Security

 

Софтуерът предлага и Online Backup, чрез който потребителите могат да качат в облака най-важните си файлове и по този начин да ги защитят от посегателство и заразяване.

Panda Internet Security използва малко компютърен ресурс и ви защитава много успешно срещу вируси, спайуер, червеи, троянци, фишинг атаки, рууткитове и други типове атаки. За потребителите заинтригувани от продукта могат да погледнат и Panda Antivirus Pro или Panda Gold Protection, която е най-високият клас от линията.

Промени спрямо миналата версия:
IMPROVED! Protection against all types of malware – Protects you in real time against all types of known and unknown malware, thanks to the knowledge gathered from the panda Community.
Collective Intelligence – A new threat is identified and in a matter of seconds all Panda Security’s customers worldwide are protected.

Лиценз: Trial

Download: Panda Internet Security 19.0.2 Final offline installer

Download: Panda Internet Security 19.0.2 Final web installer

0/5 (0 Reviews)