Portable Panda Cloud Cleaner 1.1.10 download – антивирус, малуер, антивирусна защита

0
171
Portable Panda Cloud Cleaner 1.1.10 download - антивирус

Portable Panda Cloud Cleaner е софтуер на Panda Security SL, бивша Panda Security, която произвежда продукти за борба с всякакъв вид зловреден код.

Portable Panda Cloud Cleaner 1.1.10 download - антивирус, малуер, антивирусна защита 1

Panda Cloud Cleaner portable не се нуждае от инсталация, което е много полезно в моменти, когато трябва да се реагира бързо. Можете да я носите винаги с вас на външен носител. Още със стартирането програмата ви предоставя възможност да се съгласите с EULA и да започнете сканирането и това само с един бутон, за да не губите време. Инструментът използва специална облачна технология, която го прави особено ефективен.

В основния прозорец има разширени опции, откъдето можете да активирате Trusted Boot Scan, който е особено полезен при заразяване с рууткитове, при които другите типове сканиране не помагат и не могат да открият заплахата. Това е специален режим, който се стартира преди операционната система и анализира дълбоко и внимателно процеса на стартиране.

Portable Panda Cloud Cleaner

 

В момента, в който натиснете бутона за сканиране, програмата ще провери за връзка с интернет и ще си ъпдейтне антивирусните дефиниции. Процесът на сканиране бива изобразен с прогрес бар и проценти, така че потребителят да знае по всяко едно връме докъде е стигнал.

След като приключи, резултатът се изпраща в облака за анализиране и ще ви бъде предоставена детайлна информация за нежелани програми (PUP), съмнителни зададени права, възможности за изчистване на системата, името и местонахождението на предполагаемата опасност, повредени ключове в регистрите, както и историята на браузърите, куукита, оставени следи и др. Panda Cloud Cleaner поддържа браузърите Internet Explorer, Mozilla Firefox и Google Chrome.

Portable Panda Cloud Cleaner

 

Дезинфекцирането и почистването стават с натискането на един бутон „Clean“, като се налага компютърът да бъде рестартиран, за да могат всички нежелани файлове да бъдат изчистени ефективно.

Прочетете още:  Avira Antivirus Pro 15.0.2003.1821 Final download

Допълнителни инструменти са възможността за спиране на процеси, освобождаване на файлове, които не могат да се изтрият и изпращане на файлове в лабораториите на Panda за анализ.

Други полезни продукти на Panda Security SL са Panda Free Antivirus, Panda Antivirus Pro, Panda Internet Security, Panda Global Protection и Panda Gold Protection. Panda Cloud Cleaner има и версия с нормална инсталация Panda Cloud Cleaner installer.

Лиценз: Безплатен

Download: Portable Panda Cloud Cleaner 1.1.10

Download: Rescue USB

Download: Rescue ISO

0/5 (0 Reviews)