Quick Heal Antivirus Pro 17.00 (10.0.0.45) Final download – антивирус, малуер, антивирусна защита

0
969
Quick Heal Antivirus Pro 17.00 (10.0.0.45) Final download - антивирус

Quick Heal Antivirus Pro е мощен антивирусен продукт, който ще предпази вашия компютър от вируси, червеи, троянци и др, ще предпази вашата електронна поща, ще наблюдава за свалени опасни файлове и още.

Quick Heal Antivirus Pro 17.00 (10.0.0.45) Final download - антивирус, малуер, антивирусна защита 1

Целта на Quick Heal Antivirus Pro е да защити компютъра ви от най-разпространените видове вируси, малуер, рууткитове, червеи и всякакви други заплахи, както и да защити вашата електронна поща, да защити мрежата и да проверява за опасни свалени файлове, поставяне на главна парола, за да не могат трети лица да променят настройките и по този начин да се компрометира компютърът и още.

Антивирусните продукти на Quick Heal се предлагат в три варианта – Quick Heal Antivirus Pro, Quick Heal Internet Security и Quick Heal Total Security, като всяка следваща е по-мощна от предходната и предоставя повече модули и начини за защита.

Инсталацията преминава безпроблемно, не изисква почти никаква намеса от страна на потребителя и не предлага програми от трети страни. Интерфейсът е направен така, че с него да се работи по възможно най-лесен начин. Всички необходими функции са видими от пръв поглед, което ги прави бързодостъпни.

Quick Heal Antivirus Pro

 

Потребителят бързо може да сканира компютъра от основния екран на програмата. Предлагат се четири типа сканиране – Full System Scan, Custom Scan, Memory Scan и Boot Time Scan. Сканирането на компютъра може да се настрои в детайли като се укаже какви файлове да сканират и кои не, да се укаже дали да се сканира електронната поща и това сканиране да бъде бързо или внимателно, както и да се укаже действие, което пограмата да предприеме при намиране на опасни фалове.

Quick Heal Antivirus Pro разполага със защита срещу непознати опасности Advance DNAScan, която е много полезна срещу така наречените „zero-day“ опасности, защитава компютъра от фалшиви антивирусни продукти и от такива, които крадат информация, блокиране на опасни файлове, които се свалят в интернет

Разполага и със защита в реално време, която позволява без да се инициира сканиране на целия компютър, само при някаква активност от страна на опасен файл, той да бъде заловен и инициализиран, без да може да навреди на операционната система и на файловете. Всеки един от модулите може да се включва и изключва с един клик на мишката.

Модулите за защита в реално време, Advanced DNAScan и могат да бъдат настроени допълнително като се зададе ниво на защита, разрешаване на функцията за откриване на опасности по тяхното поведение, дали да бъдат изпращани файлове към екипа на Quick Heal за преглеждане и други.

Quick Heal Antivirus Pro

 

Имейлите на потребителите също са защитени с Quick Heal Antivirus Pro. Предлагат се два модула за защита на електронна поща, като единият отговаря за предпазване на писмата от опасни файлове и малуер, а другият се грижи само акредитирани от потребителя имейл клиенти да могат да изпращат имейли, като по този начин се ограничава полето на действие за зловредни атаки.

Прочетете още:  ZoneAlarm Pro Firewall 15.4.260.17960 Final download антивирусна защита, малуер, вирус

Тези два модула също могат да бъдат настроени, като се укаже при намиране на вирус как да се постъпи с него, да се блокират определени елементи и пр. Тези модули също могат да бъдат включвани или изключвани, според желанието на потребителя.

Защитната стена, която се предлага в продукта, повишава значително нивото на защита като следи постоянно целия изходящ и входящ трафик, позволява блокиране на определени елементи и разрешаването на други, наблюдение на безжичните мрежи. Позволява да се укажат различни програми, които да имат достъп до интернет и такива, на които това е забранено.

Външни устройства биват сканирани за опасни файлове още с тяхното включване. Това могат да бъдат хард дискове, USB флашки, оптични дискове и различни устройства. Дава се възможност тези функции да бъдат спрени или настроени по отношение на това дали да бъде сканирано цялото устройство, с всички подпапки или да се сканира само главната му директория.

В Quick Heal Antivirus Pro е помислено и за онлайн сигурността. Предлага се sandbox режим на интернет браузъра за сърфиране в интернет, като поддържаните браузъри са Mozilla Firefox, Internet Explorer и Google Chrome. Предлага се и модул за защита от малуер, както и модул за защита при сърфиране. Всички тези модули, както и защитната стена, могат да бъдат спирани или пускани, според ситуацията.

Допълнително се предлагат множество инструменти за връщане на настройките по подразбиране на Internet Explorer, ако те са били променени от малуер, модул за изтриване на интернет активността и следите в браузъра, модул за предпазване на флашки, преглеждане на файловете в карантина по безопасен начин, модул за създаване на буутваща спасителна медия.

Има инструмент за преглеждане на процесите на операционната система, инструмент за снемане на информация за всеки един процес и приложение, които присъстват, модул за указване на файлови разширения, които да не бъдат наблюдавани от антивирусния продукт, модул против малуер.

Въпреки своето най-ниско ниво в продуктовата гама, Quick Heal Antivirus Pro предлага множество полезни инструменти и високо ниво на защита. С програмата се работи изключително лесно, което я прави предпочитан продукт сред всякакви потребители, от начинаещи до напреднали.

Промени спрямо миналата версия:
Entertainment mode has been introduced. Using Entertainment
mode you will be able to play games, watch movies and use any
entertainment software without any interference by Quick Heal
and without reducing security of your computer.

Лиценз: Trial

Download: Quick Heal Antivirus Pro 17.00 (10.0.0.45) Final x86

Download: Quick Heal Antivirus Pro 17.00 (10.0.0.45) Final x64

0/5 (0 Reviews)