Quick Heal Internet Security 17.00 (10.0.0.58) Final download – антивирус, малуер, антивирусна защита

0
965
Quick Heal Internet Security 17.00 (10.0.0.58) Final download - антивирус

Quick Heal Internet Security е надежден антивирусен продукт, който с различните си инструменти, ще пази компютъра ви от вируси, малуер, червеи, троянци и всякакви други заплахи.

Quick Heal Internet Security 17.00 (10.0.0.58) Final download - антивирус, малуер, антивирусна защита 3

Quick Heal Internet Security предоставя защита на компютъра и файловете от различни зловредни атаки. Предоставя и инструменти за безопасно сърфиране в интернет, антиспам модул, родителски контрол, безопасно интернет банкиране, модул за отстраняване на рууткитове и още. Предоставя още повече опции в сравнение с Quick Heal Antivirus Pro.

Продуктът се инсталира относително бързо и не предлага програми от трети страни. Инсталацията изисква минимална намеса от страна на потребителя. Интерфейсът е модерен и добре организиран, като всичко необходимо е разположено на една ръка разстояние. Налична е защита в реално време, която своевременно да реагира при налични опасности, преди те да са засегнали компютъра, операционната система или файловете.

В основния прозорец се дава информация за това дали антивирусните дефиниции са актуални, както и се дава достъп до различните функции на програмата. Оттам може да се инциира сканиране на компютъра само с един клик. Quick Heal Internet Security предлага няколко вида сканиране – Full scan, Boot Time Scan, Memory Scan, Custom Scan, Vulnerability Scan. Някои от режимите подлежат и на допълнителна настройка.

Quick Heal Internet Security

 

Интересен режим на сканиране е Vulnerability Scan, където програмата ще провери за опасни настройки или програми. Ако бъдат намерени уязвимости при настройките, модулът ще даде информация за тях и ще предложи поправката им само с един клик. При програмите модулът ще търси за стари и неъпдейтвани програми, като ще предостави информация дали има ъпдейти за тях и линкове за сваляне.

Quick Heal Internet Security предоставя и модул наречен Advanced DNAScan, който е специално създаден за откриване на непознати към момента заплахи. Модулът може да бъде настроен допълнително като му се избере ниво на защита, дали да се изпращат намерените опасни файлове към лабораториите на Quick Heal, а също така може и да бъде спрян.

 

Quick Heal Internet Security

 

В категорията Internet & Network има много важни модули за сигурността като защитна стена, която следи в реално време входящия и изходящия трафик като могат да се блокират или позволят различни процеси и програми. Също там можем да видим блокиране на опасни сайтове, защита от фишинг атаки, защита от различни типове малуер, и sandbox режим на браузъра, който прави сигурно сърфирането в интернет чрез различни техники като забраняване на достъпа на браузъра до лични папки, файлове и информация. Всеки един от модулите могат да се настройват допълнително, включвани или изключвани.

Що се отнася до имейл защитата, на потребителя се предлагат модули за спам защита срещу порно, фишинг и спам писма, модул за указване на доверен мейл клиент и модул, който следи за опасни файлове, които биха могли да дойдат по електронната поща.

Прочетете още:  Trend Micro Office Scan 1315 Final download

Тези модули също могат да бъдат спирани или включвани при нужда, както и настройвани в детайли като указване на списък със забранени имейли, указване на списък с разрешени имейли, поведение при откриване на опасни файлове, блокиране или не на определени елементи и пр.

Струва си да се спомене и модулът за родителски контрол, където могат да се укажат различни категории сайтове, които да не могат да бъдат достъпвани, да бъдат указани конкретни сайтове, които не могат да бъдат посещавани, да се укажат програми, които не могат да се използват, да се настрои време, за което може да бъде използван компютърът и още.

Модулът за сигурен браузър поддържа интернет браузърите Internet Explorer, Mozilla Firefox и Google Chrome, като осигурява сигурност при сърфиране в интернет. Модулът за сигурно интернет банкиране стартира изолирана среда, която пази компютъра от инфекции, осигурява защита в реално време, блокира несигурните връзки и предпазва от кражба на лични данни чрез кийлогъри и други методи.

Quick Heal Internet Security предоставя и защита за външни носители и оптични устройства, която блокира автоматичното изпълнение на файлове от тях, а може да се направи настройка, която да указва да бъдат сканирани при включване, както и да се настрои дали сканирането да бъде осъществено само на главната директория на устройството или да бъде сканирано напълно.

И тук, както и в Quick Heal Antivirus Pro, се предлагат множество модули като например модул против рууткитове, модул за защита на USB флашки, възстановяване на променени от малуер настройки на браузъра Internet Explorer, модул за изчистване на следите от сърфиране, модул за създаване на спасителен диск, модул за сканиране за опасни процеси, виртуална клавиатура и още.

В опциите на програмата могат да се намерят полезни функции, които да бъдат настроени. Там могат да се персонализират настройки като включване на парола за целия продукт, за да не могат да се променят настройките от неоторизирани лица, включване и изключване на модула, който предпазва самата антивирусна програма, настройки за репортите, включване и изключване на автоматичните актуализации, възстановяване на критични части от регистрите и пр.

Quick Heal Internet Security предоставя мощна защита срещу всякакви видове заплахи по един лесен и разбираем начин. Множеството инструменти, които предлага са много полезни и биха били в полза на всеки един потребител, който иска да е добре защитен. За потребителите, които търсят още по-добра защита, могат да се обърнат към Quick Heal Total Security.

Лиценз: Trial

Download: Quick Heal Internet Security 17.00 (10.0.0.58) x86

Download: Quick Heal Internet Security 17.00 (10.0.0.58) x64

0/5 (0 Reviews)