Quick Heal Total Security 17.00 (10.0.1.50) Final download – антивирус, малуер, антивирусна защита

0
911
Quick Heal Total Security 17.00 (10.0.1.50) Final download - антивирус

Quick Heal Total Security е антивирусен продукт, който представлява пълен комплект от програми, които са необходими за висока защита на компютъра от вируси и интернет заплахи.

Quick Heal Total Security 17.00 (10.0.1.50) Final download - антивирус, малуер, антивирусна защита 1

Много мощен, но въпреки това изключително лесен за използване, Quick Heal Total Security ще предпази компютъра от вируси, червеи, малуер, рууткитове, спайуер, троянци и всякакви други зловредни файлове. Предлага се за Windows и Mac OS X.

От гамата от три продукта на компанията – Quick Heal Antivirus Pro, Quick Heal Internet Security и Quick Heal Total Security, той е най-мощният и предлага най-много способи и инструменти за тотална защита на мрежата и компютъра.

Инсталацията е безпроблемна и относително бърза. Интерфейсът е стегнат и организиран по начин, който предлага бърза работа с продукта. Там може да се види информация за това дали антивирусните дефиниции са актуализирани и се дава достъп до различните категории, които предлагат концептуално свързани функции и инструменти.

Quick Heal Total Security

 

Quick Heal Total Security има модул за защита в реално време, който е постоянно включен и следи през цялото време за различни опасности, като ако намери такива, той реагира моментално като възпира атаката и уведомява потребителя. Модулът може да бъде изключен по всяко едно време, но това не се препоръчва.

Предлагат се няколко типа сканирания – Full System Scan, Custom Scan, Memory Scan, Boot Time Scan, Vulnerability Scan и Mobile Scan. Всеки един от типовете сканиране може да бъде иницииран по лесен начин, а някои от тях дори и да бъдат донастроени допълнително.

Mobile Scan е допълнителен режим на сканиране, който отсъства в другите два продукта и предлага сканиране на мобилни устройства за малуер. Сканираното устройство трябва да е включено в компютъра, където е инсталиран Quick Heal Total Security.

Предоставя се възможност да бъде насрочено сканиране за определена дата и час, както и да се уточни повтаряемост на процеса – ежедневно или ежеседмично, което прави целия процес по сканирането автоматичен и повече няма да изисква потребителска намеса.

Относно защитата са предоставени най-различни модули като Advance DNAScan, модул за проверка на свалените от интернет файлове, модул против кийлогъри, модул за защита от вируси, които заключват екрана, конфигуриране и запазване на настройките на карантината, модул за автоматично сканиране за вируси, които крадат лични данни и пароли, както и модул, чрез който могат да се укажат типове файлове, които да не бъдат проверявани от програмата.

Quick Heal Total Security

 

Когато става въпрос за мрежова защита, Quick Heal Total Security предоставя най-различни модули, които да гарантират високо ниво на сигурност при сърфиране и електронно банкиране. Предлага се защитна стена, която повишава защитата като следи целия трафик- изходящ и входящ.

Това е много полезно, защото потребителят по всяко едно време може да разбере за опасен файл, който се опитва да влезе отвън. Могат да се настроят различни приложения и процеси, които да имат достъп до мрежата, както и да се укажат такива, на които достъпът да бъде забранен.

Прочетете още:  FortKnox Personal Firewall 2019 (22.0.920) Final download - защитна стена, сигурност, трафик

Фишинг модул ще се грижи потребителят да не стане жертва на измамни сайтове, sandbox режимът на браузъра ще защитава потребителя докато е в интернет, заключвайки всички активности във виртуална среда, а модулът за сигурност при сърфиране в Мрежата ще предпазва от опасни сайтове.

Почти всички модули подлежат на допълнително настройване като указване на изключения на файлове, действие на програмата при намиране на опасност, указване на ниво на защита и пр.

Предлага се специален модул за интернет банкиране, който отваря специална виртуална среда, която е независима от компютъра и го предпазва от инфекции, блокира опасните връзки и различни килогъри, фалшиви и опасни сайтове и пази личната и банковата информация защитени.

С Quick Heal Total Security пощата също е защитена на много високо ниво като се предлагат модули за защита от опасни файлове, които могат да са прикачени към писмата, модул за указване на мейл клиент, който да бъде доверен, както и анти-спам модул, с който могат да се блокира различен спам, фишинг имейли и порно имейли. Както обикновено и тези модули подлежат на допълнителна настройка.

Много полезен е модулът за родителски контрол, с който могат да се забранят конкретни сайтове или различни категории от сайтове, да се забрани изцяло използването на интернет, да се забрани използването на компютъра в конкретен часови интервал или да се разреши само в определен интервал. Могат да се укажат и програми, които не могат да бъдат използвани, както и такива, които могат да бъдат използвани.

Допълнително се предлагат модули за защита на външни носители като USB флашки, външни хард дискове и оптични устройства, виртуална клавиатура, най-различни инструменти за изчистване на софтуер за кражба на лични данни, за поправяне на настройките на Internet Explorer, ако са били повредени или променени от някой вирус, инструмент за създаване на спастелна буутваща медия, инструмент за диагностициране на системните процеси още.

Предлага се и един интересен модул, който може да се използва и отделно – PCTuner. С него може да се изчисти хард диска от ненужни файлове, да се изчистят следи от браузъра и регистрите, сигурно изтриване на файлове, инструмент за намиране на дублиращи се файлове, управление на елементите, които се стартират с операционната система и други.

Quick Heal Total Security с право е на върха в продуктовата гама на компанията. Предлага изключително богат набор от инструменти и модули, които повишават сигурността на компютъра неимоверно. Много приятелски настроен към потребителя, този продукт се използва много лесно и би могъл да бъде в полза както на начинаещи потребители, така и на напреднали.

Лиценз: Trial

Download: Quick Heal Total Security 17.00 (10.0.1.50) x86 Windows

Download: Quick Heal Total Security 17.00 (10.0.1.50) x64 Windows

Download: Quick Heal Total Security 17.00 (10.0.1.50) Mac OS X

0/5 (0 Reviews)