RogueKiller 13.5.7.0 Final download – антивирус, малуер, антивирусна защита

0
1296
RogueKiller 13.1.10.0 Final download - антивирус

RogueKiller е бърз и лек anti-malware софтуер, чиято цел е да ви предпази от червеи, рууткитове, троянци, едуер, спайуер и други.

RogueKiller 13.5.7.0 Final download - антивирус, малуер, антивирусна защита 1

Интерфейсът е добре подреден, като има различни табове, в зависимост от това какво искате да сканирате – Processes, Registry, Tasks, Hosts File, Rootkits, Files/Folders, MBR, Web Browsers.

Под тези табове се намира статус прозорецът, където ще ви бъде изнесена детайлна информация за зловредните елементи, ако бъдат намерени такива. Информацията се отнася до ID – то на процеса, името, пътят където се намира и типът заплаха. Тази информация се изкарва за всеки един от намерените елементи. В опциите можем да намерим инструмент за поправка на services, управление на логовете, и управление на карантината.

RogueKiller

 

Програмата наистина се използва много лесно, но ако някой потребител срещне затруднения при работата си с нея, винаги може да се обърне към детайлната документация на програмата, както и към туториъла. И документацията, и туториъла се достъпват от менюто на програмата наречено Links. Програмата е преведена на множество езици и е налична за Windows.

RogueKiller сканира бързо и ефективно, като не предизвиква проблеми с операционната система и използва нисък компютърен ресурс. Би могла да бъде много полезна на множество потребители, които искат да проверят дали компютъра им е заразен със зловреден код, а също и за такива, които вече са се заразили.

Промени спрямо миналата версия:

  • Updated to core 3.2.16
  • Fixed possible crash when exiting during a scan
  • Minor fixes

Лиценз: Trial/Free

Download: RogueKiller 13.5.7.0 Final x86_x64

Download: RogueKiller 13.5.7.0 Portable Final x86

Download: RogueKiller 13.5.7.0 Portable Final x64

Прочетете още:  COMODO Internet Security 12.1.0.6914 Final download - антивирус, вирус, антивирусна защита
0/5 (0 Reviews)