Sality/Win32 Remover 1.2.0.867 download

0
61
AVG PC TuneUp 19.1 Build 840 download - Windows оптимизиране

Много разработчици пускат различни инструменти, които са създадени и разработени за точно определени заплахи. Sality/Win32 Remover, който е продукт на AVG е точно такъв инструмент, който е създаден за борба с полиморфния вирус Sality/Win32, който заразява Windows машини.

Sality/Win32 Remover 1.2.0.867 download 1

Системите инфектирани със Sality могат да комуникират P2P с други машини с цел спам, да използват компютъра като прокси за различни видове комуникация, а също така Sality може да използва важна информация, да научи паролите ви, да зарази уеб сървъри, да спира процеси, които са свързани със сигурността, да изтрива файлове с определени разширения и да ви попречи да инсталирате антивирусен продукт.

Точно затова Sality/Win32 Remover е портъбъл приложение, което не се нуждае от инсталация и просто трябва да го стартирате, за да започне да сканира и да предотврати заплахата.

Sality/Win32 Remover

 

Sality/Win32 Remover сканира системата автоматично, като през цялото време се дава информация за броя инфекции и броя на сканираните файлове, броя на заразените файлове, броя на изтритите файлове, броя на безопасните файлове, които са чисти и броя на тези, които не са изчистени. Също така има информация и за файловете, които се сканират в момента.

Програмата предлага и command-line поддръжка, като може да се стартира от command prompt с определени ключове, които са с различна цел, като сканиране на определен файл, папка или дял.

Лиценз: Безплатен

Download: Sality/Win32 Remover 1.2.0.867

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  GridinSoft Anti-Malware 4.0.45 Final download - антивирус, вирус, малуер, антивирусна защита