SUPERAntiSpyware Free / Professional 8.0.1038 download – антивирус, малуер, антивирусна защита

0
896
SUPERAntiSpyware Free / Professional  8.0.1038 download - антивирус

SUPERAntiSpyware е мощен антивирусен софтуер, който ще ви помогне да се отървете от всякакъв спайуер и малуер.

SUPERAntiSpyware Free / Professional 8.0.1038 download - антивирус, малуер, антивирусна защита 1

Инсталацията е безпроблемна, но потребителите трябва да внимават, защото се предлагат програми от трети страни, в нашия случай Google Chrome. За потребителите, които искат да са сигурни, че няма по невнимание да инсталират нежелани програми, могат да се възползват от услугите на Unchecky.

SUPERAntiSpyware ще ви помогне при премахването на всякакъв тип спайуер, малуер, троянци, кийлогъри, червеи, хайджакъри и дайлъри.

Интерфейсът е приятен и много добре организиран, като това осигурява лесна работа с програмата дори и на начинаещи потребители. Разработчиците са се постарали да сложат на видно място всички възможни опции в основния прозорец, което прави избирането на определен режим много лесно и бързо.

SUPERAntiSpyware

 

На потребителя се дава избор за различни режими на сканиране като пълно сканиране на целия компютър, бързо сканиране, сканиране само в критичните зони, както и сканиране на директория по избор.

Преди всяко едно сканиране програмата може да се настрои да извършва определени действия като ъпдейтване на дефинициите, да сканира за нежелани програми, да изтрие временните файлове на Windows, да затвори всички активни прозорци на браузъра, сканиране бисквитки, да сканира съдържимото на архивите и други.

Предлага се и възможност за преглед на инсталираните на компютъра програми, както и стартиращите се с операционната система процеси и системни библиотеки, плъгини към браузърите, стартирани процеси, програми, които са разположени в старт менюто, таск бара и на десктопа, Windowsh Scheduler, съдържимото в папката за документи, като за всеки един компонент се дава пълна информация, плюс рейтинг от потребители, а за някои се дава и възможност за изтриване.

Прочетете още:  Trend Micro HijackThis 2.0.5 beta download

Предлагат се още множество опции, като например защита на домашна интернет страница, преглед на логове от предишни сканирания, изтриване на проблемни файлове, които не могат да се изтрият, различни опции по сканирането, ънинсталация на нежелан софтуер, поправка на регистри, които са били повредени от вируси, както и изпращане на вирус на разработчиците.

Има някои съществени разлики между безплатната и платената версия. Например само в платената версия има автоматичен ъпдейт на антивирусните дефиниции, както и защита в реално време. В платената версия също така могат да се насрочват задачи за определено време, както и да се разчита на безплатна поддръжка от страна на разработчиците.

Лиценз: Безплатен/Trial

Download: SUPERAntiSpyware Free 8.0.1038 Final

Download: SUPERAntiSpyware Professional 8.0.1038 Final

0/5 (0 Reviews)