TDSSKiller 3.1.0.25 Final download – антивирус, вирус, малуер, антивирусна защита

0
907
TDSSKiller 3.1.0.25 Final download - антивирус

TDSSKiller е безплатен антивирусен инструмент, с който може да бъде премахнат всякакъв малуер от Rootkit.Win32.TDSS фамилията. С просто стартиране и сканиране всички опасни файлове ще бъдат открити и отстранени.

TDSSKiller 3.1.0.25 Final download - антивирус, вирус, малуер, антивирусна защита 1

За да работи добре един компютър, то той трябва да е добре осигурен против вируси и да сме сигурни, че не е заразен, като сме снабдени с добра антивирусна програма.

Въпреки това се случва да се заразим и точно тогава идват на помощ продуктите, които са създадени за точно определени типове и видове зловреден код, точно като TDSSKiller, който е насочен към борбата с така наречените рууткитове от групата Rootkit.Win32.TDSS. TDSSKiller е продукт на световноизвестната компания за борба с вирусите Kaspersky.

Рууткитовете са зловреден код, който резидира тайно на вашия компютър, като променя държането не само на операционната ви система, но и на инсталираните програми в нея. По този начин те могат да ви изглеждат съвсем нормални и безобидни, но в същото време да събират важна информация, която е ценна за вас. Именно TDSSKiller е инструментът, който е направен да се бори с тях и да осигури вашата безопасност, преди да се е случило непоправимото.

TDSSKiller

 

Хубавото при TDSSKiller е, че потребителят не трябва да се занимава със сложни опции и настройки. Само стартира програмата и натиска един единствен бутон, за да започне сканирането. Ако потребителят има съмнения, че рууткитът може да се е наместил при драйвърите, може да укаже на програмата да проверява и за дигиталното подписване, като по този начин удостовери, че всички драйвъри са дигитално подписани.

Веднъж, след като сканирането свърши, на потребителя се предоставя бърз рапорт, а за по-напредналите потребители има възможност и за по-детайлен преглед на събитията, ако искат по-богата информация за сканирането. Също така се предоставя възможност избор от действия, които потребителят иска да предприеме, за да изчисти заплахите, като има възможност да отбележи файловете, които счита, че са безопасни, а програмата е решила, че представляват заплаха.

Прочетете още:  Norton AntiVirus 2019 v.22.18.0.213 Final download - защита от вируси, антивирусна програма

Вирусите са много опасни, но не трябва да се подценяват и рууткитовете, които са не по-малко опасни от тях. За да бъдем винаги сигурни за своята безопасност, е добре да имаме подръка инструмент като TDSSKiller, който е лек, лесен за употреба и върши много добре работата си.

Лиценз: Безплатен

Download: TDSSKiller 3.1.0.25 Fianl

0/5 (0 Reviews)