Trend Micro Anti-Threat Toolkit 1.2.62.1173 download

0
36
Trend Micro Anti-Threat Toolkit 1.2.62.1173 download

Trend Micro Anti-Threat Toolkit представлява безплатен инструмент, с който компютърът ви може да бъде сканиран за вируси и други типове заплахи.

Trend Micro Anti-Threat Toolkit 1.2.62.1173 download 1

Ако компютърът ви не разполага със защита в реално време от надеждно антивирусно решение, то той е изложен на опасност. Тогава трябва регулярно да бъде проверяван за опасни файлове като вируси, малуер, троянци, червеи, спайуер и други, с проверен и сигурен инструмент.

Именно такъв инструмент е и Trend Micro Anti-Threat Toolkit на компанията Trend Micro. Неговата цел е бързо и ефективно премахване на опасни файлове по бърз начин, с един клик.

Инструментът няма нужда от инсталиране, защото е portable. Остава само да бъде стартиран и да започне да върши своята работа, без допълнителна намеса от страна на потребителя. Това, че не се нуждае от инсталация е много полезно, особено в случаи на тежко заразени операционни системи, когато е невъзможно инсталирането на допълнителен софтуер.

Trend Micro Anti-Threat Toolkit

 

След стартирането на Trend Micro Anti-Threat Toolkit ще се отвори прозорец на cmd (command prompt), в който ще се показва процесът по сканиране и ще бъдат изписвани файловете, които биват сканирани.

Когато приключи сканирането, което отнема известно време, в директорията, в която е бил стартиран инструментът, ще бъде създадена папка. В нея потребителите могат да намерят друга папка с име Output, където е създаден архив, чието име представлява датата на извършеното сканиране и GUID. Този архив съдържа полезна информация от сканирането и може да се използва при нужда от помощ от екипа на Trend Micro като им бъде изпратен.

Също след приключване на сканирането, в браузъра по подразбиране ще се отвори страница, където ще е изписано временно ID на потребителя, което може да се използва при нужда за връзка с поддръжката на Trend Micro.

Trend Micro Anti-Threat Toolkit

 

Прочетете още:  Clam Sentinel 1.22 download

Trend Micro Anti-Threat Toolkit два на помощ, когато потребителите искат да са сигурни, че компютърът им не е заразен. Също така може да бъде използван заедно с основната антивируснапрограма, като допълнение, за по-голяма сигурност.

Лиценз: Безплатен

Download: Trend Micro Anti-Threat Toolkit 1.2.62.1173 x86

Download: Trend Micro Anti-Threat Toolkit 1.2.62.1173 x64

0/5 (0 Reviews)