Trend Micro Internet Security 2020 v.16.0 download

0
84
Trend Micro Internet Security 2017 11.1.1045 download

Trend Micro Internet Security e антивирусен продукт, който ще ви предпази от вируси, от уеб атаки и опасни линкове. Предлага инструменти за оптимизиране на операционната система.

Trend Micro Internet Security 2020 v.16.0 download 1

Trend Micro Internet Security е антивирусен инструмент, с който може да се контролира какво количество лична информация се излага в интернет, да ви предпази от вируси и малуер, да ви предпазва по време на браузване в социалните мрежи и ще ви дава информация за моментния статус на компютъра, като ще алармира при някаква зловредна активност. Той е по-мощният продукт от базовото решение на компанията Trend Micro Antivirus+.

Инсталацията е лесна и безпроблемна, но отнема известно време. Първоначалната стъпка е инсталаторът да сканира за програми, които са несъвместими и ако намери такива ще ви предложи да ги ънинсталирате. Ако отткажете да ънинсталирате предложените продукти инсталацията на Trend Micro Internet Security бива прекратена и програмата не може да се инсталира. След ънинсталацията на несъвместимите програми е нужен рестарт. След рестарта инсталацията на продукта продължава автоматично нататък.

След като инсталацията приключи се показва прозорец, в който се демонстрират някои ключови функции на програмата, които разработчиците от Trend Micro са решили, че си заслужава да видите. Появата на този прозорец може да бъде предотвратена с избирането да не се показва повече.

Trend Micro Internet Security

 

Trend Micro Internet Security разполага със защита в реално време, която при всеки един опит за атака или намирането на заплаха ще реагира светкавично. По този начин компютърът е защитен по всяко едно време и е под постоянно наблюдение.

Интерфейсът е много приятен и добре подреден. Разработчиците са се постарали буквално всичко, от което има нужда потребителят да бъде разположено в основния прозорец.

С голям бутон по средата може моментално да се инициира сканиране на компютъра, като също така се предлагат и опции за избор на режим на сканирането. Trend Micro Internet Security предлага три типа сканиране – бързо, което ще провери само в най-опасните зони, пълно сканиране, което ще провери целия компютър, но е по-бавно и персонализирано сканиране, където потребителят може да избере конкретни дялове, файлове, директории архиви и пр.

Може да се насрочи сканиране в определен час и дата, като по този начин процесът се автоматизира и отпада нуждата от потребителска намеса.

Също в основния прозорец може да се види текущият статус на защита на компютъра, да се достъпят различните категории, достъп до настроките и до репортите. При репортите потребителят получава полезна информация за това колко опасности са били блокирани само за него, блокираните сайтове в световен мащаб, които е открила Trend Micro Internet Security за определен период, блокирани уеб заплахи и пр.

Trend Micro Internet Security

 

Прочетете още:  Bitdefender Antivirus Free Edition 1.0.15.81 Final download - антивирусна защита

Trend Micro Internet Security предлага много полезни функции и инструменти. Там потребителите могат да намерят модула за оптимизиране на бързодействието на компютъра, който бързо ще сканира и ще прецени нивото на оптимизация и дали са нужни действия в тази насока.

Trend Micro Internet Security

 

Налични са модули за сканиране на поверителността в Интернет и социалните мрежи и модул за защита срещу кражба на данни. Всеки един от тези модули може да бъде настроен, включен или спрян, според предпочитанията и ситуацията.

Предлага се и родителски контрол, чрез който могат да се блокират конкретни сайтове и изображения, които потребителят счита за неподходящи и да се следи интернет активността на конкретен потребител или дете. Този модул също може да бъде настроен, включен или изключен.

Допълнително се предлага модул за управление на пароли и модул за сигурно изтриване на файлове, като след това не могат да се възстановят дори и със специализиран софтуер, например като EASEUS Data Recovery Wizard.

Програмата е с високо ниво на настройваемост като в менюто за настроки потребителите могат да променят множество аспекти на продукта. Налични са множество настройки за сканиравено като това дали да се сканират файлове при сваляне и запазване на документи, сканиране от защитата в реално време на архиви, да се проверява дали различни инсталирани програми правят опасни промени по системата, сканиране на системата при стартиране на компютъра за опасни файлове, спиране на програми от преносими устройства да се стартират автоматично и още много.

Налични са множество настройки при модула за проверка на статуса на компютъра, на насрочените сканирания, настройки за спам и опасни имейл файлове, настройване на филтри за различни програми и още наистина много.

Trend Micro Internet Security е един наистина много мощен продукт, който ще ви опази от всякакви вируси, малуер, спайуер, рууткитове, троянци и всякакъв друг зловреден код. Предоставя множество полезни модули и високо ниво на персонализация. Върши работата си бързо и безпроблемно, без да натоварва излишно компютъра.

За потребителите, които желаят още повече функции и по-високо ниво на защита, могат да погледнат Trend Micro Maximum Security.

Лиценз: Trial

Download: Trend Micro Internet Security 2020 v.16.0 x86

Download: Trend Micro Internet Security 2020 v.16.0 x64

0/5 (0 Reviews)