Trend Micro Maximum Security 2020 v.16.0 download

0
52
Trend Micro Maximum Security 2017 v11.1 download

Trend Micro Maximum Security e цялостно антивирусно решение за защита от вируси, малуер, уеб атаки, фишинг, плюс родителски контрол и оптимизация на операционната система.

Trend Micro Maximum Security 2020 v.16.0 download 1

Trend Micro Maximum Security представлява антивирусен продукт, който съдържа в себе си всичко необходимо за една цялостна защита от вируси, троянци, спайуер, червеи и всякакъв друг тип зловредни атаки, опасни линкове в Интернет, фишинг и пр., като предоставя модули за родителски контрол, оптимизане на операционната система и още.

Предоставя високо ниво на защита в Интернет, както и в социалните мрежи като Facebook, Twitter, Google +. Потребителят може съвсем спокойно да сърфира в мрежата, а Trend Micro Maximum Security автоматично ще блокира всяка една опасност, както и опасни линкове.

Всеки например е забелязал линкове, които препращат към опасни сайтове или линкове, които са спам, но потребителят е цъкнал неволно на тях. Точно тук Trend Micro Maximum Security ще се намеси и ще осигури безопасността на потребителя като блокира подобни опасности. Той ще сканира всеки един линк и ще покаже дали е опасен или не.

По този начин потребителят е надеждно защитен против кражба на лични данни, зловредни сайтове и инсталиране на нежелан софтуер, едуер и всякакъв вид вируси.

Инсталацията преминава безпроблемно, но отнема повече време от очакваното. Инсталаторът ще сканира за програми, които не са съвместими с антивирусния пакет и ако има такива ще поиска потвърждение за тяхното ънинсталиране. Ако бъде намерена такава програма е необходим рестарт, а след това инсталацията продължава автоматично.

Основният прозорец на Trend Micro Maximum Security представлява едно своеобразно табло за управление, от което лесно могат да бъдат достъпени различни опции и функции.

Всяко едно меню и информация са организирани по много умел начин. Лесно може да инициирано сканиране, да бъде взета информация относно статуса на защита на компютъра, да се разгледат репорти, лесно да се достъпят множеството функции.

Trend Micro Maximum Security

 

Прочетете още:  ESET NOD32 Antivirus 2020 v13.0.24.0 Final download - антивирусна защита, вирус, спайуер

Сканирането се предлага в три варианта – бърз, кото ще провери само на най-опасните места, за които се предполага, че може да са заразени, пълно сканиране, което е бавно, но ще сканира целия компютър и персонализирано търсене, където може да се посочи конкретен дял, директория или файл. Trend Micro Maximum Security разполага със защита в реално време, която постоянно следи за опасности и ги блокира своевременно.

Повечето модули, които срещаме в Trend Micro Internet Security са тук – уеб филтър, оптимизатор на представянето на компютъра, скенер за поверителност, защита за социални мрежи, модул за защита от кражба на лични данни, родителски контрол, сигурно изтриване на файлове, мениджър на пароли, сканиране на файлове при свалянето и запазването им и пр.

Trend Micro Maximum Security

Допълнително в Trend Micro Maximum Security намираме много полезния инструмент Vault, където потребителите могат да пазят важна лична информация в папка с парола, където ще са защитени от неоторизиран достъп и кражба.

Друг полезен модул е Cloud Storage Scanner, който ще сканира за опасни файлове облачното пространство в OneDrive, като така ще предпази важните файлове на потребителя.

Trend Micro Maximum Security е един наистина цялостен и мощен продукт, който работи бързо и надеждно, защитавайки потребителя и неговите важни файлове по един ефективен начин, предоставяйки безопасност в Мрежата.

Лиценз: Trial

Download: Trend Micro Maximum Security 2020 v.16.0 x86

Download: Trend Micro Maximum Security 2020 v.16.0 x64

0/5 (0 Reviews)