Trend Micro Office Scan 1315 Final download

0
913
Trend Micro Office Scan 11.0.1028 Final download

Trend Micro Office Scan е мощно антивирусно решение, което е насочено към офис и корпоративна защита, предлагайки множество опции и защита за виртуални машини.

Trend Micro Office Scan 1315 Final download 1

Този софтуер има грижата за своите корпоративни клиенти и защитата на техните офиси и машините и мобилните устройства, на които се работи в тях. Предлага защита срещу вируси, спайуер, малуер, червеи и пр., защита от кражба на данни, специално разработена защита за виртуални машини, за да може да е сигурно, че те работят в изолирана среда и няма да заразят физическата машина. Последните версии имат защита и срещу ransomware/криптовируси.

Инсталацията на продукта е сложна и продължителна, изискваща голямо внимание от страна на потребителя, предвид множеството опции, които се предлагат и предлагат и големината на инсталационния файл. За успешната инсталация е необходимо потребителят да инсталира продукта ще е необходимо да изиска ключ за пробно копие от Adobe Flash Player, за да се осигури коректното изобразяване на някои компоненти.

Продуктът предоставя добре организиран и изчистен уебинтерфейс, където централизирано могат да се управляват всички дейности и да се инициарат различни задачи по компютрите в домейна и ендпоинтите. За да може потребителят да се логне ще трябва да въведе потребител и парола, която е създал по време на инсталацията.

Trend Micro Office Scan

 

Интересното при Trend Micro Office Scan е, че той може да бъде разширяван допълнително с приставки, като по този начин се повишава неговата ефективност.

Такива добавки могат да бъдат мобилна защита за корпоративни устройства,които да бъдат защитени с мощно криптиране, защитна стена с HIPS (Host Intrusion Prevention System), която следи постоянно за зловредни атаки и информира потребителя своевременно, като не допуска промени по системата преди да бъде предприето съответното действие от него или добавка заподсигуряване на важни данни, която следи за зловредни процеси и маулер, които се опитват да ги откраднат.

Прочетете още:  Trend Micro Antivirus+ 2020 v16.0 download

Предлага се сигурна имейл защита, която чрез специална технология на разпознаване е ефективна дори срещу ботнет и всякакви подобни заплахи. Мощните защити, които използва Trend Micro Office Scan са насочени специално към спайуер, малуер, вируси, троянци и zero-day атаки, които могат да застрашат конкретната машина.

Trend Micro Office Scan

 

Предлагат се изключително много настройки по защитната стена, настройки на агенти, верификация на връзката, управление на агенти, преглеждане на най-различни логове, управление на акаунти, управление и инсталация на добавки и плъгини, насрочване на ъпдейти и още много.

Предвид своята модуларна структура и множеството опции, които предоставя, Trend Micro Office Scan е едно мощно и много добро решение за бизнеса и корпоративната среда, предоставяйки им мощна защита от всякакви зловредни файлове и запазвайки важната им информация.

За домашните потребители от Trend Micro предлагат специални решения като Trend Micro Antivirus+.

Промени спрямо миналата версия:
OfficeScan provides administrators the ability to restore previously detected „suspicious“ files and add files to domain-level „approved“ lists to prevent further actions on the files.
If a program or file has been detected and quarantined, administrators can globally or granularly restore the file on agents. Administrators can use additional SHA1 verification checking to ensure that the files to be restored have not been modified in any way. After restoring the files, OfficeScan can automatically add the files to domain-level exclusion lists to exempt them from further scanning.

Лиценз: Trial

Download: Trend Micro Office Scan 1315 Final

0/5 (0 Reviews)