Ultra Adware Killer 7.6.5.0 Final download – антивирус, малуер, едуер, антивирусна защита

0
939
Ultra Adware Killer 7.5.5.0 Final download - антивирус

По някой път така се получава, че компютърът ви се заразява с така наречения adware. За щастие Ultra Adware Killer е тук, за да ви помогне да го премахнете по много лесен начин.

Ultra Adware Killer 7.6.5.0 Final download - антивирус, малуер, едуер, антивирусна защита 1

Именно едуерът (adware) е причина да ви се промени началната страница на браузъра, да се промени търсещият енджин, който е по подразбиране, да получавате нежелани попъпи и туулбарове, и пр. Изчистването на едуера понякога е доста трудна задача, но това вече не е така с Ultra Adware Killer.

Програмата не се нуждае от инсталация, защото е portable. Някои зловредни кодове пречат дори да инсталирате продукт, с който да почистите компютъра си от нежелани вируси, спайуер, едуер и пр. Точно в такива случаи на помощ идва Ultra Adware Killer, който може да бъде стартиран от външен носител и ще тръгне винаги, защото не трябва да се инсталира.

Ultra Adware Killer

 

Интерфейсът е изчистен и много интуитивен. От пръв поглед всеки потребител може да се ориентира и да започне с почистването. Има табове, които се отнасят до различните браузъри, които искате да бъдат почистени, програми или стартъп елементи. Поддържаните браузъри са Microsoft Edge, Internet Explorer, Mozilla Firefox и Google Chrome. Избирайки например Internet Explorer, само остава да натиснете големия бутон вляво, на който пише Start scan и сканирането на IE ще започне, като ще бъдат открити зловредните файлове, ако има такива, и ще ви бъде предоставен детайлен списък, който позволява да се избират или отказват елементи. Сканирането се извършва неимоверно бързо. След като решите, кой от елементите искате да премахнете, а може да изберете всички, остава просто да натиснете бутон, който отново се намира вляво Cleanup, като над него има опция дали програмата да направи рестор поинт или не, ако го деселектирате.

Прочетете още:  Avira Antivirus Pro 15.0.2003.1821 Final download

Ако изберете друг таб, който не е свързан с браузър, например таба Autostart, то тогава Ultra Adware Killer ще търси за зловредни програми и процеси, които се стартират заедно с операционната система. Процесът по изчистването им, ако бъдат намерени такива, е аналогичен с този при изчистването на браузърите.

Ultra Adware Killer е изключително малък и много бърз и ефективен инструмен за борба с едуер. Всеки един потребител би могъл лесно да се справи с вредителите, благодарение на опростения и интуитивен интерфейс.

Лиценз: Безплатен

Download: Ultra Adware Killer 7.6.5.0 Final x86

Download: Ultra Adware Killer 7.6.5.0 Final x64

0/5 (0 Reviews)