ZoneAlarm Extreme Security 15.8.021.18211 Final download – антивирусна защита, малуер, вирус, защитна стена

0
911
ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall 15.4.260.17960 Final download - антивирус

ZoneAlarm Extreme Security е мощен антивирусен продукт, който предоставя всичко необходимо за едно наистина високо ниво на защита.

ZoneAlarm Extreme Security 15.8.021.18211 Final download - антивирусна защита, малуер, вирус, защитна стена 1

Съдържа всички компоненти от ZoneAlarm Internet Security Suite, като има и допълнителни, за да ви предпази ефективно от вируси, троянци, червеи, спайуер, едуер, рууткитове и всякакви опасности, които ви дебнат в интернет.

По време на инсталацията на потребителя се дава възможност да избере инсталация по подразбиране или да настрои няколко допълнителни параметъра като директорията, в която ще се инсталира програмата и в какъв режим да бъде пусната по подразбиране – автообучение или максимална защита. След като приключи инсталацията и конфигурирането, програмата ще сканира за вируси буут сектора и паметта за вируси, след което ще се стартира.

Интерфейсът е приятен, добре подреден и интуитивен. Посрещат ни три основни прозореца, които предлагат концептуално свързани модули – Antivirus & Firewall, Web & Privacy и Mobility & Data, като показва във всеки един от тях и текущият статус дали сте защитени.

ZoneAlarm Extreme Security

 

В секцията Antivirus & Firewall можете да видите всичко свързано със защитната стена и антивирусната програма, като можете да проследите атаките, ако има такива и интернет активноста, посредством защитната стена.

Има два типа сканирания – бързо и пълно, като може да се настрои опцията дали да сканира и архиви. Допълнително може да се настрои сканиране в определена дата и час, като се укаже също така какъв тип да е сканирането – пълно или бързо.

Защитната стена може да бъде настроена лесно чрез слайдъри, точно както при свободната версия, с които да се повиши или понижи нивото на сигурност, както и да се създадат правила за всяка една програма или процес.

Могат да се прегледат логовете с блокираните атаки, както и да се изключи логването, да се настрои честотата на нотификациите, да се изключи или включи самата стена, настройка на защитеността на Public Zone и Trusted Zone, както и разширени настройки за ARP защита, заключване на hosts файла, блокиране на публичните сървъри, управление на WPA и WEP дали да се причисляват към Public Zone или не и още.

Прочетете още:  Trend Micro HouseCall 8.0 download

В Web & Privacy секцията можете да блокирате нежалан спам и опасни писма, както и да включите модула за родителски контрол, а също така и включване или изключване на модула за следене на опасни сайтове, които са включени в забранени списъци. Има и много полезен модул анти-кийлогър, който блокира зловредни програми, които записват използването на вашата клавиатура.

В категорията Mobility & Data намираме още полезни опции като Find My Laptop, който открива вашия откраднат лаптоп и възстановява важната информация отдалечено, Online backup, където могат да се бекъпват файлове в облака, с пространство 5GB, модул за подобряване бързодействието на компютъра PC Tune-Up и Identify Protection, който следи за вашата сигурност онлайн и офлайн, при разплащания и подозрителна кредитна активност.

ZoneAlarm Extreme Security е мощен инструмент, който ще ви предпазва постоянно от зловредни действия и вируси. Той предлага пълен комплект от решения, които всеки потребител може да намери за много полезни.

Промени спрямо миналата версия:
Removed: Parental Controls
Added: Anti-Phishing to user interface
Fixed: SBACipollaSrvHost exposes WCF service to low privilege users which can be leveraged to execute arbitrary code as SYSTEM.
Check Point would like to thank Chris Anastasio for discovering the issue and bringing it to the attention of Check Point.

Лиценз: Ad-Supported

Download: ZoneAlarm Extreme Security 15.8.021.18211 Final

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments