ZoneAlarm Internet Security Suite 14.1.057.000 Final download – защитна стена, антивирусна защита, малуер, вирус

0
903
ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall 15.4.260.17960 Final download - антивирус

ZoneAlarm Internet Security Suite е пълен пакет, който целѝ да ви осигури пълна защита срещу вируси, червеи, троянци, спайуер, малуер, рууткитове, спам, фишинг атаки и други зловредни действия и атаки.

ZoneAlarm Internet Security Suite 14.1.057.000 Final download - защитна стена, антивирусна защита, малуер, вирус 1

Това е разширен и по-сигурен вариант на ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall.

След като приключи инсталирането, веднага ще се стартира сканиране на буут секторите и на паметта и системата за вируси. Интерфейсът е модерен и приятен, а също така и добре подреден и интуитивен, така че всеки потребител няма да има проблем при работата си с програмата. Предлагат се множество модули като защитна стена, анти-вирус, анти-спайуер, родителски контрол, анти-спам и още.

Защитната стена може да бъде настроена лесно чрез слайдъри, точно както при свободната версия, с които да се повиши или понижи нивото на сигурност, както и да се създадат правила за всяка една програма или процес.

Могат да се прегледат логовете с блокираните атаки, както и да се изключи логването, да се настрои честотата на нотификациите, да се изключи или включи самата стена, настройка на защитеността на Public Zone и Trusted Zone, както и разширени настройки за ARP защита, заключване на hosts файла, блокиране на публичните сървъри, управление на WPA и WEP дали да се причисляват към Public Zone или не и още.

ZoneAlarm Internet Security Suite

 

Проверката за вируси е много лесна, само цъкаме на антивирусния модул от основния прозорец и избираме scan now. Допълнително могат да се направят настройки в какъв решим да е сканирането, бързо или пълно, както и дали да се сканират архиви или не. Може да се настрои сканиране в определена дата или час, като процесът ще се извърши автоматично и може да се укаже дали сканирането да е пълно или бързо.

Прочетете още:  Malwarebytes Anti-Malware Free MBAM 4.1.0.56 Final download - антивирус, малуер, антивирусна защита

Електронната поща се наблюдава от модула Outbound MailSafe Protection, а нивото на сигурност на Identity Protection може да бъде настроено, за предотвратяване на измами в интернет, като следи вашата идентичност да бъде скрита и предпазва от атаки и измами, като ви предупреждава.

ZoneAlarm Internet Security Suite е комплексен софтуер с множество модули, който може да ви предложи висока защита от интернет и вирусни заплахи.

Промени спрямо миналата версия:

New: Support for Windows 10 Creator’s Update
Improved: New and improved AV engine
Improved: performance enhancements

Лиценз: Ad-Supported

Download: ZoneAlarm Internet Security Suite 14.1.057.000 Final

0/5 (0 Reviews)