ZoneAlarm Pro Firewall 15.4.260.17960 Final download антивирусна защита, малуер, вирус

0
924
ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall 15.4.260.17960 Final download - антивирус

ZoneAlarm Pro Firewall е мощен инструмент, който ще ви предпази от всякакви интернет заплахи, особено, ако сте изложени в опасна среда.

ZoneAlarm Pro Firewall 15.4.260.17960 Final download антивирусна защита, малуер, вирус 1

ZoneAlarm Pro Firewall е разширената версия на безплатната ZoneAlarm Free Firewall и предлага повече функции и защита.

При инсталацията има възможност да се избере инсталация по подразбиране или да се използва разширената функция за ръчна настройка, където може да се настрои къде да се инсталира програмата, а също така в какъв режим да бъде пусната защитната стена. При стартирането ви посреща модерен и добре подреден интерфейс, с три категории с различни инструменти, някои от които може да се наложи да бъдат свалени допълнително като приставки.

ZoneAlarm Pro Firewall

 

Защитната стена следи за всеки процес или програма, които са стартирани на вашия компютър и при подозрение ви пита какво действие да предприемете, с възможност да запомни вашия избор при по-нататъшни действия за същия процес или програма.

Този модул има възможност да бъде настроен допълнително, като се задават различни правила за всеки процес или програма, както и изготвянето на списък с изключения. също така се следят и входящите и изходящите връзки с интернет, като могат да бъдат контролирани дали да им се даде достъп или не.

ZoneAlarm Pro Firewall има и антивирусен модул, който ще ви предпази от всякакъв зловреден код като вируси, рууткитове, спайуер, малуер, външни атаки и т.н. Опциите са много, като напредналите потребители могат да настроят всеки аспект по свой избор, като мрежи, които да бъдат наблюдавани, настройки на VPN протокола, както и създаване на собствени списъци и още.

Промени спрямо миналата версия:

spoiler:
Removed: Parental Controls
Added: Anti-Phishing to user interface
Fixed: SBACipollaSrvHost exposes WCF service to low privilege users which can be leveraged to execute arbitrary code as SYSTEM.
Check Point would like to thank Chris Anastasio for discovering the issue and bringing it to the attention of Check Point.

Лиценз: Ad-Supported

Прочетете още:  Malwarebytes Anti-Malware Premium 4.0.4.49 Final download - антивирус, малуер, антивирусна защита

Download: ZoneAlarm Pro Firewall 15.4.260.17960 Final

0/5 (0 Reviews)