Ashampoo ZIP Free/Pro 1.07.01 download

0
174
Ashampoo ZIP Free/Pro 1.07.01 download

Ashampoo ZIP е софтуер, който предлага компресиране на файлове, управление на архиви, инструменти за криптиране и още.

Ashampoo ZIP Free/Pro 1.07.01 download 1

Ashampoo ZIP предлага край на объркването с различните архивни формати. За четене и писане поддържа различни формати като CAB, ZIP, ZIPX, 7-Zip, LHA, TAR, PAE, RAR.BZ2 и още.

Може да чете от над 30 различни формата, някои от които ACE, RAR, ARJ, NSIS, ISO, CHM, DMG и още много други, както и създаване на самоекстрактващи се архиви – SFX.

Инсталацията на Ashampoo ZIP е много лесна и бърза, като се предлагат само някои опции за директория на инсталиране, асоциация с подходящите файлове, създаване на шорткъти.

Интерфейсът е добре организиран, като е адаптиран и за мобилни устройства с тъч скрийн. Всяка една функция е разположена на основния екран, а на потребителя остава само да реши от какво има нужда.

Ashampoo ZIP

 

С Ashampoo ZIP могат да се създават архиви, да се разархивират, да се преглеждат, да се добавят, трият или преименуват папки и файлове към архивите, да се архивират няколко задачи наведнъж, както и екстрактор за разархивиране на повече от един архив едновременно, а също така и конвертор за архиви от един формат в друг. Има възможност за поправка на повредени архиви.

В Pro версията на софтуера Ashampoo ZIP има няколко допълнителни полезни функции като мощно криптиране на архиви, което е полезно за потребители, които искат да защитят файловете си по един сигурен начин от неоторизиран достъп. Архивите могат да бъдат криптирани и с AES алгоритъм и да се подпишат с OpenPGP алгоритъм. Могат да бъдат подписани и да се сложат пароли на Office файлове и на PDF файлове.

Ashampoo ZIP Free/Pro 1.07.01 download 2

В Pro версията на Ashampoo ZIP има възможност и за създаване на виртуален драйв за зареждане на ISO файлове, както и рипване на CD и DVD дискове към ISO. Предлага се и облачен браузър, който осъществява бърза връзка към едни от най-известните облачни сървъри за хостинг на файлове като OneDrive, DropBox, Google Drive, Azure, Amazon S3 и други.

Прочетете още:  Portable 7-Zip 18.01 Final download

Предлага се и бекъп на файлове и директории, които могат да бъдат насрочени за определен ден, час и дата, или да бъдат извършени ръчно. Възможно е и защитаването на бекъпите с парола, както и създаването на така наречените „ZIP скриптове“, чрез които може да бъде автоматизиран целият процес по бекъпване.

Софтуерът Ashampoo ZIP има богати настройки, където може да бъде сменен езикът, изгледа на програмата, да се премине към режим за мобилни устройства с тъч скрийн, да се управляват файловите асоциации, да се настрои процесът по архивиране в различни аспекти, настройка на контекстното меню, настройки по сигурността и още.

Лиценз: Безплатен/Платен

Download: Ashampoo ZIP Free 2017 v1.0.7

Download: Ashampoo ZIP Pro 2.00.38

0/5 (0 Reviews)