NXPowerLite Desktop 7.1.5 download

0
109
NXPowerLite Desktop 7.1.5 download

С помощта на NXPowerLite можете да намалявате по лесен начин размера на различни документи, презентации, PDF файлове и други.

NXPowerLite Desktop 7.1.5 download 1

Приложението е за Windows, като предоставя приятен интерфейс, който е много интуитивен и се работи лесно с него.

С NXPowerLite може да се намали значително размерът на различни текстови файлове в DOC/DOCX формат, PDF файлове, архиви, презентации (.PPT.PPTX) и изображения.

Зареждането на файловете става с просто влачене в основния прозорец на програмата, а може и да се използва файловият мениджър през програмата. Има възможност за едновременно намаляване на няколко файла.

NXPowerLite

 

Предлагат се автоматични профили за намаляване или оптимизиране, както се използва в програмата. Профилите са screen, print, screen (no flattering), print (no flattering), mobile и custom.

Готовите профили работят повече от добре, но ако някой потребител все пак не е доволен от резултата, винаги може да настрои от опциите свои критерии по оптимизацията на документа, където може да настрои резолюция на изображенията, изтриване на частна информация, качество на изображенията, премахване на EXIF данни и други.

Отделно се дава възможност да се избере с какво име ще излезе изходният файл, дали директно да бъде презаписан оригиналът или да бъде запазен и изходният файл да е с определеното преди това име, при записване на файла дали да са с текуща дата на създаване, дали оригиналът и копието да са в една и съща директория и пр.

NXPowerLite Desktop върши своята работа много бързо, за секунди, като не натоварва компютъра по никакъв начин. Получените резултати по намаляването понякога достигат по над 70-80%, което е много добър резултат. Приятният и лесен интерфейс, както и елементарната работа с него го правят подходящ дори и за начинаещи потребители.

Прочетете още:  PowerArchiver 2019 v19.00.58 Final download - архивиращ софтуер

Промени спрямо миналата версия:

PDF is an incredibly popular format. According to Google, it’s the most common file type on the Internet.
But many PDF files contain unnecessarily bloated elements and large chunks of irrelevant data inserted by the software that created them.
NXPowerLite can now remove bloat and redundant data from PDF files, compressing them by an average of 30-50%.

Лиценз: Demo

Download: NXPowerLite Desktop 7.1.5

0/5 (0 Reviews)