Portable 7-Zip 18.01 Final download

0
948
Portable 7-Zip 18.01 Final download

Portable 7-Zip е файлов архиватор, който е известен с поддръжката на множество формати и високо ниво на компресия. Наличен за Windows, Linux и MAC OS X.

Portable 7-Zip 18.01 Final download 1

Инсталирането става бързо и лесно, а интерфейсът е подобен на тези в други подобни инструменти, като поддържа и файлов мениджър, чрез който може да се браузва и да се добавят файлове по възможно най-лесен начин. Освен своя собствен формáт 7z, 7-Zip поддържа и множество други като rar, zip, iso, gz, gzip, tgz, bz2, bzip2, tbz2, tbz, tar, lzma, cab, arj, rpm, deb, dmg, hfs, exe и още много други.

Тази версия е portable, което означава, че не се нуждае от инсталация. Така може да е винаги с васна флашка или друг външен носител, а и не оставя никакви следи в регистъра на Windows.

Скоростта и компресията на Portable 7-Zip са основни преимущества пред други архиватори.

Portable 7-Zip

 

Ще бъдете учудени от нивото на компресия и скоростта, която се постига с тази програма. Също така работата с него се улеснява от факта, че автоматично добавя различни компоненти към контекстното меню за възможно най-удобна и лесна работа. Например просто с десен бутон върху някой файл или папка потребителят може да избере опцията за архивиране с един клик. Има и команден ред.

Като допълнителни опции, които рядко се срещат в другите архиватори може да се спомене вграденият инструмент за изчисляване на чек суми и бенчмарк за тестване на компютъра. Програмата има и версия с нормален инсталатор 7-Zip installer.

Промени спрямо миналата версия:
7-Zip now can unpack DMG archives that use LZFSE compression method.
7-Zip now doesn’t allow update operation for archives that have read-only attribute.
The BUG was fixed:
Extracting from tar with -si switch didn’t set timestamps for directories.
Some bugs were fixed.

Лиценз: Безплатен/LGPL

Прочетете още:  FreeArc 0.666 / 0.67 Alpha download

Download: Portable 7-Zip 18.01 Final

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments