PowerArchiver 2019 v19.00.51 Final download – архивиращ софтуер

0
878
PowerArchiver 2018 v18.02.02 Final download - архивиращ софтуер

PowerArchiver е мощен файлов архиватор, с който могат да се архивират и разархивират различни файлове, както и да се работи с множество формати, да се записват дискове, да се свързвате към FTP и още.

PowerArchiver 2019 v19.00.51 Final download - архивиращ софтуер 1

При наличието на множество инструменти за архивиране, изискванията към един подобен инструмент се увеличават постоянно.

Потребителите търсят бързина на архивиране/компресиране и разархивиране, добро ниво на компресия, както и различни инструменти, които допълват приложението.

PowerArchiver има всичко това, богат е на различни възможности, които предоставя по един лесен и разбираем за всеки един потребител начин.

Инсталацията е бърза и безпроблемна, като се дават много различни опции за настройка. Когато инсталацията приключи на потребителя се дава възможност да направи избор с кои файлови формати да се асоциира програмата и избор от два различни интерфейса.

Поддържаните формати са наистина много, някои от които са .zip (WinZip), .gzip, .gzip2, .iso (WinIso), .cbr, .cbz, .rpm, .deb, .hfs, cb7, .rar (WinRar), .arc (FreeArc), .7-zip и още.

PowerArchiver

 

PowerArchiver има модерен и изчистен интерфейс, с който се работи много лесно. Разположението на елементите е както при повечето архивни мениджъри, което е в плюс за новите потребители на програмата.

В горната част на основния прозорец са разположени различни удобни и полезни менюта, които могат да бъдат използвани за бърз достъп. Там виждаме бутон за нов архив, за отваряне на архив, добавяне към любими, добавяне на файлове и/или папки към архив, разкомпресиране и изтриване.

Отново там се забелязват и някои интересни функции като криптиране на файлове. Когато се достъпи това меню, програмата дава възможност за криптиране на файлове в няколко сигурни формата като PAE, OpenPGP, PAE2, 7-Zip, ZIP. Там може да се избере кой от тези формати иска да използва потребителят, както да се добавят файловете за криптиране и директория, където да отидат след като приключи задачата по криптирането.

Друга интересна функция в главното меню е инструмент за създаване на икони, които могат да се добавят към файловете в архивите.

Прочетете още:  Portable PeaZip 6.9.1 Final download Windows / Linux архивиране, .rar, ZIP, gzip, 7Zip, TAR, Linux, Windows

Освен тези функции PowerArchiver предоставя още множество функции като конвертиране от един файлов формат в друг, предоставя FTP клиент за свързване към FTP сървър, споделяне на файлове в облака, проверка на архив за грешки, създаване на самоекстрактващи се архиви (SFX), разархивиране на няколко архива едновременно, както и създаване на няколко архива едновременно, поправка на повредени архиви, запис на оптични дискове и други.

В настройките има изключително много полезни опции, от които някои потребители ще бъдат заинтригувани. Там може да се видят настройки за туулбара и иконите, различни изгледи и теми, различни опции за маркиране, настройки на колоните в главния интерфейс, избор на цветове, настройки на директориите, настройки по файловата интеграция и още наистина много.

Всички тези настройки, след като бъдат настроени в желан вид, могат да бъдат записани, а при нужда могат да бъдат импортирани, което е особено полезно при инсталация на програмата на друг компютър или при преинсталация на машината.

Задачите по архивиране и разархивиране биват изпълнявани наистина много бързо, но това, разбира се, има своята цена, която се изразява във високо потребление на процесорна мощ и оперативна памет.

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler
 • Improvement:
 • [PA-2299] – add more filename/path filtering on all formats
 • [PA-2393] – pa format: starting compress in shell should start process as low priority
 • [PA-2395] – Disable Rename right click option for folders inside archives
 • Bug:
 • [PA-2129] – When “ character is in filename, PA throws error upon extraction
 • [PA-2320] – .z files cannot open from inside archives but extracts fine
 • [PA-2388] – PA does not extract specific EXE, 7zip does
 • [PA-2389] – Specific PA file throws error upon extraction but extracts archive
 • [PA-2394] – Folders/files with dot at the end of name cannot be extracted
  [collapse]

Лиценз: Trial

Download: PowerArchiver 2019 v19.00.51 Final

5/5 (1 Review)

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук