PowerArchiver 2019 v19.00.58 Final download – архивиращ софтуер

0
1472
PowerArchiver 2018 v18.02.02 Final download - архивиращ софтуер

PowerArchiver е мощен файлов архиватор, с който могат да се архивират и разархивират различни файлове, както и да се работи с множество формати, да се записват дискове, да се свързвате към FTP и още.

PowerArchiver 2019 v19.00.58 Final download - архивиращ софтуер 1

При наличието на множество инструменти за архивиране, изискванията към един подобен инструмент се увеличават постоянно.

Потребителите търсят бързина на архивиране/компресиране и разархивиране, добро ниво на компресия, както и различни инструменти, които допълват приложението.

PowerArchiver има всичко това, богат е на различни възможности, които предоставя по един лесен и разбираем за всеки един потребител начин.

Инсталацията е бърза и безпроблемна, като се дават много различни опции за настройка. Когато инсталацията приключи на потребителя се дава възможност да направи избор с кои файлови формати да се асоциира програмата и избор от два различни интерфейса.

Поддържаните формати са наистина много, някои от които са .zip (WinZip), .gzip, .gzip2, .iso (WinIso), .cbr, .cbz, .rpm, .deb, .hfs, cb7, .rar (WinRar), .arc (FreeArc), .7-zip и още.

PowerArchiver

 

PowerArchiver има модерен и изчистен интерфейс, с който се работи много лесно. Разположението на елементите е както при повечето архивни мениджъри, което е в плюс за новите потребители на програмата.

В горната част на основния прозорец са разположени различни удобни и полезни менюта, които могат да бъдат използвани за бърз достъп. Там виждаме бутон за нов архив, за отваряне на архив, добавяне към любими, добавяне на файлове и/или папки към архив, разкомпресиране и изтриване.

Отново там се забелязват и някои интересни функции като криптиране на файлове. Когато се достъпи това меню, програмата дава възможност за криптиране на файлове в няколко сигурни формата като PAE, OpenPGP, PAE2, 7-Zip, ZIP. Там може да се избере кой от тези формати иска да използва потребителят, както да се добавят файловете за криптиране и директория, където да отидат след като приключи задачата по криптирането.

Друга интересна функция в главното меню е инструмент за създаване на икони, които могат да се добавят към файловете в архивите.

Освен тези функции PowerArchiver предоставя още множество функции като конвертиране от един файлов формат в друг, предоставя FTP клиент за свързване към FTP сървър, споделяне на файлове в облака, проверка на архив за грешки, създаване на самоекстрактващи се архиви (SFX), разархивиране на няколко архива едновременно, както и създаване на няколко архива едновременно, поправка на повредени архиви, запис на оптични дискове и други.

Прочетете още:  7-Zip 19.00 Final download

В настройките има изключително много полезни опции, от които някои потребители ще бъдат заинтригувани. Там може да се видят настройки за туулбара и иконите, различни изгледи и теми, различни опции за маркиране, настройки на колоните в главния интерфейс, избор на цветове, настройки на директориите, настройки по файловата интеграция и още наистина много.

Всички тези настройки, след като бъдат настроени в желан вид, могат да бъдат записани, а при нужда могат да бъдат импортирани, което е особено полезно при инсталация на програмата на друг компютър или при преинсталация на машината.

Задачите по архивиране и разархивиране биват изпълнявани наистина много бързо, но това, разбира се, има своята цена, която се изразява във високо потребление на процесорна мощ и оперативна памет.

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler

Here is a list of improvements for version 19.00.58

  • Translation Improvements – improved translation of PowerArchives dialogs that were not properly translating to International languages.
  • SmartAI configuration improvements – Improvement in the checkbox and dropdown list behavior of the SmartAI options in the Configuration menu.
  • Explorer view mode keyboard functions improvements – Improved the behavior of the backspace button when using all windows of the File Explorer interface and made sure that the CTRL + F function now works in the Windows 10 and Ribbon interface.
  • Shell extensions icon color– Shell extensions icons are back to the original and default PowerArchiver yellow color.
  • Adding files to .PA format archives– Fixed an issue with files in archive appearing twice when re-added to .PA format archives. Adding files to .PA fomat archives has been improved and works flawlessly.
  • UAC in File Explorer improvements– Improved UAC behavior when using the File Explorer interface.
  • Various improvements– over 10 various improvements/issues completed since release .57. For more specific fixes go to the forums.
  • [collapse]

Лиценз: Trial

Download: PowerArchiver 2019 v19.00.58 Final

5/5 (1 Review)