ACDSee Video Converter 5.0.0.799 download – конвертиране на видео

0
93
ACDSee Ultimate 10.4 Build 912 download - обработка

ACDSee Video Converter е софтуер, който ще ви позволи да конвертирате видео в популярни формати по лесен и удобен начин.

ACDSee Video Converter 5.0.0.799 download - конвертиране на видео 1

Процедурата по инсталацията на ACDSee Video Converter е бърза и преминава по стандартен начин. Интерфейсът е приятен и много лесен за работа.

Софтуерът предлага поддръжка на повечето популярни видео формати, от които може да конвертира от един в друг. Поддържаните формати са MKV, VOB, MOV, WMV, VCD, DVD, AVI, H264 и много други.

Видео файловете, които потребителят иска да конвертира се добавят много лесно от менюто или с просто влачене в програмата. Тук вече, за разлика от свободната ACDSee Video Converter Free, има възможност за конвертиране на повече от един видео файл едновременно.

Програмата предлага множество готови профили, които, ако бъдат използвани, лесно може да се създаде видео за конкретни устройства, като iPad, iPod, Xbox, Sony, iPhone и др., без да се налага да се правят сложни настройки от страна на потребителя.

ACDSee Video Converter

 

Интересна и полезна функция е възможността да се екстрактва аудиото от видео файловете и да се експортират в различни формати като OGG, MP3, WMA, WAV и други.

Докато повечето потребители могат абсолютно безпроблемно да използват настройките по подразбиране, които се предлагат в ACDSee Video Converter, то на напредналите потребители се дава възможност да се заровят в най-различни настройки свързани с качеството при конвертиране на видео, вида на кодека, който ще се използва, рязане на видео, настройка на битрейт, кадри в секунда, като по всяко едно време могат да се върнат настройките по подразбиране при несигурност.

Не липсват настройки и по самия софтуер, където потребителите могат да настроят колко задачи по конвертиране на видео или екстрактване на аудио да се изпълняват едновременно, приоритет на натовареност на процесора на компютъра, премахване на потвърждение при изтриване на задача, затваряне на програмата, когато приключи със зададените задачи и още. ACDSee Video Converter поддържа Nvidia CUDA за по-бърза обработка на видео файловете.

Прочетете още:  MetaFox 1.7.6 Final download - видео конвертиране MKV

Потребителите, които искат още повече функции и възможности, могат да погледнат Pro версията на програмата ACDSee Video Converter Pro.

Промени спрямо миналата версия:

The new performance bar on the ACDSee Video Converter window lets you know how many operations your CPU is currently juggling.
If you have an NVIDIA graphics card that supports CUDA, ACDSee Video Converter allows you to set it to handle your conversion. This option will also accelerate video conversion, particularly for output formats using H.264 encoding.

Лиценз: Trial

Download: ACDSee Video Converter 5.0.0.799

0/5 (0 Reviews)