Adobe Audition CC 2017.1 Build 10.1.1 download – записване и обработка на аудио

0
266
Adobe Audition CC 2017.1 Build 10.1.1 download - записване и обработка на аудио

Adobe Audition е софтуер, с който може да се редактира, миксира, записва и обработва аудио, да се добавят ефекти, да се създават песни, да се мастерира аудио и още полезни инструменти.

Adobe Audition CC 2017.1 Build 10.1.1 download - записване и обработка на аудио 1

Интерфейсът на Adobe Audition е изчистен, добре организиран и дава възможност за персонализация, като различните панели могат да бъдат подредени пожелание, а някои премахнати.

Adobe Audition е невероятно мощен софтуер за Windows, който предлага полезни инструменти за запис и аудио обработка. Той притежава всичко, което трябва да предлага една програма за аудио обработка, но освен това предлага запис и обработване на няколко писти едновременно, които са свързани с DAW (Digital Audio Workstations).

С този софтуер може да се подобри качеството на някое нискокачествено парче и да го превърне в произведение на изкуството. Могат да се прилагат множество ефекти, както има и поддръжка за VST/AU плъгини.

Adobe Audition

 

При редактирането могат да се изрязват различни места, да се сливат, да се миксират писти, да се слагат маркери, да се преглеждат промените преди да се запазят, а Audition пакетите съдържат още допълнителни ефекти като ревербератор, деесер, който премахва съскането при пеене с микрофон, фейзър, дехъмър, който премахва хъмкането и въздишките и още много.

При запис нещата също са на ниво, като Adobe Audition предоставя дори метроном, мултибанд компресор, могат да се премахват шумове със Spectral Frequency Display, както и с Noise reduction инструмента, инструмент Lasso, чрез който може да се избира точно определена секция от вълната, а различните аномалии в звука могат да се намерят чрез честотния анализатор.

Adobe Audition е студиото, за което винаги сте мечтали. Удобният интерфейс на този софтуер, множеството ефекти и инструменти го правят предпочитан продукт за професионалните музиканти, а и не само за тях.

Прочетете още:  WavePad Audio and Music Editor 9.01 Final download - аудио обработка

Промени спрямо миналата версия:

Severe error and/or crash when using Noise Reduction effect
Clip volume keyframes lost when using Convert to Unique Copy
Severe error when using Automatic Speech Alignment with clips of drastically different durations

Лиценз: Trial

Download: Adobe Audition CC 2017.1 Build 10.1.1

0/5 (0 Reviews)