Adobe Prelude 2018 7.0.1 Build 49 download – организиране на видео

0
1057
Adobe Prelude 2018 7.0.1 Build 49 download - организиране на видео

Adobe Prelude е удобен софтуер, който е създаден за организиране на видео файлове.

Adobe Prelude 2018 7.0.1 Build 49 download - организиране на видео 1

Подобен софтуер е в голяма полза на режисьори и продуценти да добавят метадата към видео файловете в „digital workflow“, което представлява организиран процес на работа и извършването на стъпки, които са необходими за завършването на даден процес, което ускорява работата им.

Наличието на все повече модели камери и различни формати на видео файловете, прави налична нуждата от подобни програми за организиране на видео като Adobe Prelude. Поддържаните форати са неизброимо много, като някои от тях са DNxHD, .aiff, .wav, .mp3, както и възможността да се прекодира дори и RAW файлове.

Adobe Prelude

 

При организиране на видео могат да се добавят коментари, маркери и друг тип информация към видео клиповете. Могат да се стандартизират в един тип кодек, за по-лесна обработка и категоризиране за по-нататък и да поставят файловете в различни хард дискове и дори по мрежата.

Adobe Prelude е създаден да работи в заимодействие с Adobe Premiere Pro. Тясната връзка между двете програми си личи и по интеграцията, която позволява различни отрязъци да се изпращат директно в Premiere Pro от менюто, само с няколко клика, за по-нататъшна обработка.

Главната и основна функция на Adobe Prelude е така нареченият „Ingest“. Ingest при видеообработката означава процеса при обработката и трансферирането на видеото към програмата, импортирането на различни типове видео формати, аудио или изображения, за да могат да бъдат изпозвани в програмата.

По време на ingest файловете могат да се преименуват, да се добавят метадата темплейти и да се редактира самата метадата, могат да се импортират чрез ingest само част от файловете, а не целите файлове, без нуждата от обработка по време на импорта, което спестява много време, нерви и място на хард диска.

Прочетете още:  Virtual DJ 2020 Build 5478 Final download - микс, ремикс, DJ

Допълнително програмата позволява да се възпроизвежда видео в loop loop, да се настройва тяхната резолюция и да се уголемяват с един клик.

Промени спрямо миналата версия:
When you switch to List/Logging workspace from Rough Cut workspace, you could be unable to view markers in the Marker panel. This issue occurrs when you switch from a workspace that includes Marker panel to a workspace without Marker panel.

Лиценз: Trial

Download: Adobe Prelude 2018 7.0.1 Build 49

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments