Adobe SpeedGrade CC 2015.0.1 Build 9.0.1×21 download – видео корекция на цветовете

0
51
Adobe SpeedGrade CC 2015.0.1 Build 9.0.1x21 download - видео корекция на цветовете

Adobe SpeedGrade е софтуер, чиято цел е специално корекцията на цветовете на видео файлове.

Adobe SpeedGrade CC 2015.0.1 Build 9.0.1x21 download - видео корекция на цветовете 1

Това е специален софтуер, който подпомага редактирането на видео файлове и специално корекция в цветовете, за създаване на висококачествен краен продукт. Този продукт е насочен към видео професионалистите от филмовата индустрия, филмовите продуценти и създателите на филми.

Adobe SpeedGrade е съвместим е с RAW файлове генерирани от различни типове камери и е тясно интегриран с Adobe Photoshop и Adobe premiere, както и други продукти на Adobe, което позволява импортирането на различни проекти за по-нататъшно редактиране. Използва се енджина Lumetri Deep Color, който ще помогне да се изпипа видеото и в най-малък детайл, да се приложи корекция и подобряване на цветовете във всичките негове кадри.

Adobe SpeedGrade

 

С Adobe SpeedGrade могат да се постигнат зашеметяващи резултати при корекция на цветовете, но на потребителя се налага дълго време, за да се научи да работи професионално с програмата, поради множеството специфични фини настройки, които предлага. Все пак, за тези, които не искат да преминават през дългия и труден процес на обучение, могат да се възползват от по-лесното трицветово коригиране.

Предлагат се различни готови изгледи, които могат да се редактират допълнително, до постигане на задоволителни резултати. Такива са например Temperature, Desaturation, Cinematic, Style. Могат да се правят различни настройки по светлосенките, по средните тонове, по светлините, да се изсветлява видеото илида се потъмнява, да се експериментира с тоновете, като това става с удобни слайд барове и окръжности.

Много удобна е функцията „преди и след“, за да могат да се видят промените нанесени повидеото по възможно най-бърз и удобен начин.

Прочетете още:  Fraps 3.5.99 Build 15619 download - десктоп видео

С Adobe SpeedGrade могад да бъдат създадени наистина изумителни резултати при корекция на цветовете, но трябва и много опит. Професионалистите могат да се възползват от огромния потенциал на програмата и нейния богат арсенал от най-различни полезни инструменти.

Промени спрямо миналата версия:

This release of SpeedGrade provides you a wide variety of Look color presets to apply to your media. You can find these looks under SpeedLooks Cine Looks in the Look tab. For more details on using Looks on your media, see Share and reuse looks.
Optimized scopes:
This release of SpeedGrade comes to you with improved scope rendering performance. Scopes, the tools that let you analyze your image, are available in the Analysis Tools panel. To display the Analysis Tools panel, use the keyboard shortcut A, or click the arrow on the upper-left Monitor panel. For more details on using scopes, see Image analysis tools.

Лиценз: Trial

Download: Adobe SpeedGrade CC 2015.0.1 Build 9.0.1×21

0/5 (0 Reviews)