Blu-ray Converter Ultimate 4.0.0.68 download – блу-рей конвертиране

0
373
Blu-ray Converter Ultimate 4.0.0.68 download - блу-рей конвертиране

Blu-ray Converter Ultimate е Windows софтуер за конвертиране, който ви позволява да гледате вашите Blu-Ray дискове и на други устройства.

Blu-ray Converter Ultimate 4.0.0.68 download - блу-рей конвертиране 1

Инсталацията на Blu-ray Converter Ultimate преминава бързо и абсолютно безпроблемно. Интерфейсът на софтуера подреден, а зареждането на дисковете, от които ще се осъществява блу-рей конвертиране, може да се осъществи просто с влачене в основния прозорец на програмата.

Разбира се, дискове могат да се заредят и от менюто, като програмата ви дава възможност да избирате от оптично устройство, папка, в която се намиа блу-рей дискът или ISO файл. Когато бъдат заредени желаните файлове, можете да ги разгледате, като има три опции – нормален изглед, тъмнейли и минимален изглед.

Blu-ray Converter Ultimate поддържа много формати, като ще ви позволи да гледате вашите Blu-Ray дискове и на мобилни телефони, гейминг конзоли, таблети, като поддържаните устройства са в широк мащаб като:

Apple iPad, Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy Note 1/2/3, Google Nexus 4/5/7/10, всички модели iPhone, Archos, iPod, Samsung Galaxy S2/3/4, телефони с 3GP поддръжка, Playstation 3, XBOX 360 и други. Заедно с различните поддържани устройства се предлага и конверсия в най-различни видео и аудио формати – MKV, AVI, MP4, MOV, MPEG-2, OGG, MP3, FLAC и други. Също така се предлага и конвертиране на видео в подходящ за онлайн гледане формат като WEBM.

Blu-ray Converter Ultimate

 

По-напредналите потребители може да поискат да си поиграят с настройките на конвертиране на блу-рей като ъпскейл и даунскейл, аудио филтрите, вграждане на субтитри и още. Има възможност и за създаване на DVD менюта към файловете, които сте конвертирали, а също така и запис на дискове, само с един бутон от основното меню, като ви се предлагат няколко опции, дали записът ще бъде от Blu-Ray/DVD или AVCHD диск, от единични мултимедийни файлове като AVI, MP4, MKV, MPG и пр., и запис от ISO файл.

Прочетете още:  Adobe Audition CC 2017.1 Build 10.1.1 download - записване и обработка на аудио

Blu-ray Converter Ultimate е софтуер, който предлага блу-рей конвертиране по един много лесен и опростен начин.

Промени спрямо миналата версия:

[Bug] HTML link highlight only works for first tree item (felicia) – resolved.
[Feature Request] Configure conversion queuer according to output profile (felicia) – resolved.
[Bug] version info hard to read with default theme (felicia) – resolved.
[Suggestion] advanced editor opens in upper left of window (felicia) – resolved.
[Suggestion] default theme – color used for clickable items is dull compared to in CXV (felicia) – resolved.

Лиценз: Trial

Download: Blu-ray Converter Ultimate 4.0.0.68

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments