BS.Player Free 2.74 Build 1085 download – видео и аудио плейър, DVD

0
1245
BS.Player Free 2.73 Build 1083 download - видео и аудио плейър

BS.Player Free e мощен видео и аудио плейър, с който могат да се възпроизвеждат всякави аудио и видео файлове, DVD, Blu-Ray, радиостанции, телетекст, подкаст и още.

BS.Player се превърна през годините в един от най-използваните видео плейъри поради ред причини, сред които са неговият лесен интерфейс, неговите възможности и това, че беше един от първите, които се появиха на пазара. Този софтуер успя да да се променя гъвкаво през годините, за да може да отговори на нуждите, които възникваха от технологично естество и на нуждите на потребителите.

Инсталацията е много лесна, като се задават минимум въпроси на потребителите. Интересен момент при процеса на инсталация е, че инсталаторът проверява за нужни кодеци и ако не ги намери предлага да бъдат свалени и инсталирани по лесен начин, само с няколко клика, което ще направи безпроблемно възпроизвеждането на всякакви видео и аудио формати.

Интерфейсът на BS.Player винаги е бил минималистичен и прибран, но въпреки това предоставящ всичко необходимо за използване на програмата.

BS.Player Free

 

Въпреки малкия размер на основния панел на този видео плейър, там са поместени множество настройки като спиране, пускане, пауза, превъртане, време, име на възпроизвеждания файл, усилване и намаляване на звука, достъп до основното меню, плейлисти, мейдийна библиотека, различни опции за видео, DVD, аудио, радио и телевизия, настройки за повтаряне.

Поддържаните от BS.Player са наистина много, благодарение на външните кодеци, които използва. Само малка част от тях са AVI, Xvid, DivX, ASF, MPEG 1/2, MP3, OGG, MP2, AAC, Matroska, WAV, MicroDVD, AVC video, OGM, Blu-Ray и много други.

BS.Player Free

 

BS.Player Free предлага пълна поддръжка на клавишни комбинации, както и OSD (On-screen display) възможности, които могат да се окажат много полезни при управляване на аудио и видео стриймове. Интересна функция е възможността за използване на дистанционно управление, чрез което да се контролира плейърът.

Прочетете още:  fre:ac (Free Audio Converter) 1.0.32 Final download - аудио конвертиране

Налични са и търсене на субтитри в интернет. Обикновено, когато бъде пуснат видео файл, повечето плейъри търсят за субтитри със същото име в тази директория и ги възпроизвеждат автоматично. BS.Player прави всичко това, но ако не намери файл със субтитри, той автоматично се свързва в интернет и проверява в няколко бази за подходящи субтитри.

Предлага се и заснемане на кадри като скрийншот, създаване на буукмаркове и тяхното редактиране, промяна на размера на картината, промяна на шрифта и неговия цвят, настройване на цветовете на възпроизвежданото видео и други.

BS.Player е един наистина мощен и удобен аудио и видео плейър, който си заслужава вниманието на всякакви потребители – от начинаещи до напреднали.

Промени спрямо миналата версия:

  • Improved support for some streams
  • Some small bug fixes

Лиценз: Безплатен

Download: BS.Player Free 2.74 Build 1085

0/5 (0 Reviews)