FormatFactory 4.1.0.0 download – аудио и видео конвертиране. Конвертиране на изображения и снимки

0
197
FormatFactory 4.1.0.0 download - аудио и видео конвертиране. Конвертиране на изображения и снимки

FormatFactory е софтуер, който позволява конвертиране на аудио и видео в много голям брой различни формати. Предлага вграждане на субтитри, промяна на качеството на видеото и звука и още.

FormatFactory 4.1.0.0 download - аудио и видео конвертиране. Конвертиране на изображения и снимки 1

Конвертирането на най-различни видео и аудио формати понякога може да е трудно, а да се намери подходящият софтуер отнема време и е със съмнителен резултат. FormatFactory е софтуер за Windows от типа всичко в едно, който позволява конвертиране на аудио и видео на много голям брой формати и със сигурност ще ви спести много нерви, време и неудобство.

Интерфейсът на FormatFactory много добре направен и умело подреден. Дава възможност за промяна на външния вид, ако не ви харесва. В левия ъгъл са опциите за конвертиране на аудио и видео, като ви се дава възможност по съвсем лесен начин да изберете в какъв да е изходният формат, в който искате да конвертирате.

Поддръжката на формати е впечатляваща, като поддържа дори и изображения. Някои от поддържаните видео формати са wmv, avi, 3gp, mpg, mkv, swf, flv, mp4, rmvb, vob, mov. Аудио формáтите са mp3, ogg, amr, wav, aac, wma, mid.

Поддържаните изображения са bmp, ico, jpeg, tif, png, gif, tga. Има множество опции за редактиране на изходния файл като резолюция, тип контейнер, вграждане на субтитри, редакция на аудио и пр. Когато файлът е голям, потребителятможе да използва опцията да се изгаси компютърът, когато операцията по конвертирането на аудио, видео или изображения приключи.

FormatFactory

 

Освен опциите за конвертиране, FormatFactory предлага и рипване на CD и DVD, или създаване на iso файлове, които дори могат да бъдат компресирани и да бъде създадено от тях cso. Друга полезна функция на този софтуер е обединяването на файлове от един и същ формат, като дори и тогава се дава възможност на потребителя да редактира качеството и размера на изходния файл.

Прочетете още:  Free Audio Converter 5.1.5.807 download - конвертиране на аудио

FormatFactory е чудесен и мощен инструмент, който с множеството си поддържани формати, лесния и приятен интерфейс и простата работа с него, би бил полезен на всеки един потребител, който се занимава с конвертиране на аудио, видео и изобржания, от начинаещи до професионалисти.

Промени спрямо миналата версия:

Added BluRay Ripper
Fixed the bug of Video Joiner
Fixed the bug of Mux
Added ALAC lossless codec in „All to M4A“

Лиценз: Безплатна

Download: FormatFactory 4.1.0.0 online installer

Download: FormatFactory 4.1.0.0 offline installer

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments