Fraps 3.5.99 Build 15619 download – десктоп видео

0
39
Fraps 3.5.99 Build 15619 download - десктоп видео

Fraps е известен софтуер, с чиято помощ лесно можете да запишете вашия десктоп на видео, да проследите кадрите в секунди и още полезни опции.

Fraps 3.5.99 Build 15619 download - десктоп видео 1

Fraps предлага лесен начин на геймърите да запишат своите действия от десктоп в някоя игра на видео, да ги направят на клипче и да ги качат в интернет, за да могат други да видят как играят те и какви тактики предлагат.

Освен образът, който се вижда, се записва и аудиото към текущата игра, както и всякакви странични звукови потоци.

Освен запис на видео от десктоп, програмата предлага и заснемане на десктоп скрийншоти, като всички споменати опции могат да се извикат с клавишни комбинации, които могат да се променят според желанието на потребителя, което става много лесно, поради приятния и добре организиран интерфейс.

Fraps

 

Fraps дава възможност за показване на видео кадрите в секунди, за играта, която се играе, като по този начин може да се превърне в един вид тестов инструмент, според който да се наблюдава как се държи машината при различни игрови настройки на качеството на картината.

При записа на десктоп видео може да се настрои къде да отиде изходният видео файл, с какъв фреймрейт да бъде той, може да се настрои да се разделя файлът на части, може да се укаже дали да записва звуковете на Windows или да ги игнорира, настройка на loop буфера, дали да се вижда курсора на мишката във видеото или не, да заключи фреймрейта, докато тече запис, както и да се включи RGB запис, настройка на инпут устройство за запис, както и автоматичен избор на най-добрия инпут според програмата.

Прочетете още:  GoldWave 6.30 download - аудио редактиране

При записа на десктоп видео се предлагат и допълнителни настройки като това дали Fraps да се стартира заедно с операционната система, дали основният прозорец на програмата да е винаги отгоре (always on top), да показва статуса на монитора, да се минимизира в системния трей и още.

При заснемане на десктоп скрийншот, могат да се настроят различни опции като това дали на снимката да се показва и статус бара на Fraps, който показва кадрите в секунда или пък да се настрои да заснема скрийншоти в определено време, както и да се настрои клавишна комбинация, която да провокира заснемане на екрана. Поддържаните формати, в които могат да се запазват скрийншотите са JPG, TGA, BMP и PNG.

Промени спрямо миналата версия:

Fixed counter not appearing in Aero desktop (DWM) and DX10 games after latest Windows Update

Лиценз: Demo

Download: Fraps 3.5.99 Build 15619

0/5 (0 Reviews)