Free Audio Converter 5.1.5.807 download – конвертиране на аудио

0
113
Free Audio Converter 5.1.5.807 download - конвертиране на аудио

Free Audio Converter е полезен софтуер, с който можете безпроблемно да конвертирате аудио от най-различни формати – aac, ac3, aiff, ape, flac, m4a, m4b, mka, mp3, ogg, ra, tta, wav, wma и други.

Free Audio Converter 5.1.5.807 download - конвертиране на аудио 1

Чрез своя лесен и интуитивен интерфейс тази задача е улеснена значително. Файловете могат да бъдат заредени с просто влачене в интерфейса на програмата, а също така има и възможност за едновременно аудио конвертиране на няколко файла. Можете да наредите и задачи на опашка, където да виждате различна информация за файловете – къде се намират, тагове, какъв ще бъде изходния формат.

В допълнение Free Audio Converter дава възможност да задавате различни енкодинг настройки, за да срещнете вашите нужди и качеството, което търсите, като бит рейт, аудио формат, честота и други. Важно е да се отбележи, че настройките могат винаги да се върнат в изходно положение по всяко едно време на работа.

Free Audio Converter

Free Audio Converter е един лек, бърз и безпроблемно работещ софтуер, който може да бъде в полза на много потребители със своя приятен и интуитивен интерфейс и големите си възможности при конвертиране на аудио.

Лиценз: Безплатен

Download: Free Audio Converter 5.1.7.215

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Adobe Prelude 2018 7.0.1 Build 49 download - организиране на видео
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments