GoldWave 6.30 download – аудио редактиране

0
141
GoldWave 6.30 download - аудио редактиране

GoldWave е малка, но мощна програма, която дава възможност за редактиране на аудио по един лесен и разбираем начин.

GoldWave 6.30 download - аудио редактиране 1

Софтуерът съдържа в себе си всякакви инструменти за редактиране на аудио, от основни такива, до такива, които нямаи да си помислите, че може да има в подобна малка програма.

Инсталацията е изключително лесна и бърза, като преминава безпроблемно. Посреща ни един изчистен и приятен интерфейс, който е добре организиран и е подобен на тези на подобни програми в тази сфера.

Веднага след инсталацията автоматично се отваря детайлна и подробна документация, чиято цел е да запознае новите потребители с начина на работа и възможностите на Goldwave за редактиране на аудио.

В горната част на основния прозорец са разположени концептуални бутони, които извикват различни основни функции за редактиране, а в долната част, когато се отвори аудио файл той бива изобразен визуално, което помага за по-лесната му обработка.

Отварянето на аудио файлове при GoldWave е много лесно, като за това може да се използва менюто, което отваря файлов мениджър, чрез който потребителят може да укаже файла, който трябва да бъде избран, а също така може и просто да се завлачи в основния прозорец на програмата.

GoldWave

 

Възможно е отварянето на множество аудио файлове за редактиране, като бройката не е ограничена, но е възможно обработването само на един аудио файл едновременно. С Goldwave лесно могат да бъдат рязани аудио файлове, както да бъдат сливани и миксирани, както и записвани.

Програмата предлага множество ефекти при редактиране, сред които Censor, който представлява заместването на маркираното с тишина, с някакъв тон, с шум или с това, което в клипборда в момента, различни динамики, компресор, експандър, ехо, интерполация, мултиканален миксер, ривърб, pitch, различни филтри, както и спектрален филтър, еквилайзер, намаляване на шума, фленджър и още. Goldwave може да работи и с множество плъгини, позволяваи увеличение с много настройки.

Прочетете още:  Lightworks 12.6 download - редактиране на видео

Могат да бъдат избрани Cue points, чрез които могат да бъдат маркирани и отбелязани и описани различни точки по пистите.

Встрани от основния прозорец е разположен един отделен прозорец Control, в който може да се наблюдава в реално време визуализиран аудио файлът, а също така са на разположение и различни контроли като време, спиране, пускане, скорост,бързо превъртане, баланс, запис и други.

Goldwave предлага още четене от CD диск, редактиране на веригата от ефекти, конвертор на реч, автоматично премахване на offset, инвертиране на вълновата форма наопаки, свързване с приложения по мрежата, смяна на основната тема, като се предлагат множество други, указване на работна директория, настройка на различни клавишни комбинации, персонализиране на основния панел и още много.

Софтуерът за редактиране на аудио Goldwave е малка програма, който факт по никакъв начин не пречи на нейната функционалност. Много бърза, лека и ефективна, тя е предпочитан продукт за много потребители. За тези, които се интересуват от добра безплатна алтернатива за редактиране на аудио, могат да обърнат внимание на Audacity.

Промени спрямо миналата версия:

Fixed bugs: MP3 saving, MP3 ACM setting.

Лиценз: Trial

Download: GoldWave 6.30

0/5 (0 Reviews)