Gom Player 2.3.40 Build 5302 Final download – видео и аудио плейър

0
1207
Gom Player 2.3.40 Build 5302 Final download - видео и аудио плейър

Gom Player е мощен видео и аудио плейър, който поддържа множество видео и аудио формати и предлага много опции за начинаещи и напреднали потребители.

Gom Player 2.3.40 Build 5302 Final download - видео и аудио плейър 1

Инсталацията на този софтуер бърза и безпроблемна, но понякога се предлагат програми от трети страни, които потребителят може да не иска. В такива случаи е добре потребителите да се обърнат към Unchecky, който ще се погрижи да не се инсталират нежелани програми.

Интерфейсът е подобен на тези, които предлагат повечето масови видео и аудио плейъри, така че потребителите няма да са затруднени в работата си с Gom Player. Външният вид лесно може да се промени с множество скинове, кото се предлагат.

Поддържаните аудио и видео формати наистина са много – ASF, MP3, AVI, Ogg, AVI, WMV, ASF, MP3, MP4, Matroska, 3GP, Google Video, Flash Video, VOB, Ogg, OGM, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 Part 2, MJPEG, H.263, H.264/MPEG-4 AVC, Vorbis, AMR, QCELP, EVRC, MSVIDC, DVD, Video CD, SVCD и още много. Също така се поддържат много разновидности на субтитри – Unicode, srt, .smi, .sub, .ssa, .ass, .sub, .idx.

Gom Player

 

Опциите, които предлага, Gom Player го правят изключително гъвкав софтуер. Предлагат се много настройки, които могат да са полезни на потребителите – настройка на яркост, контраст, наситеност, десет бандов аудио еквилайзер, настройка скоростта на възпроизвеждане, местоположение на субтитрите, както и забавянето или избързването им, настройки на aspect ratio и pan&scan, размер на прозореца, настройване на на output вида за аудио и видео, прилагане на филтри, настройка на асоциирането с файловите типове и още наистина много.

Полезна функция на Gom Player е мениджърът на плейлисти, където потребителят може да зарежда медийни файлове само с просто влачене, а също така могат да се добавят вече съществуващи плейлисти. също така полезна функция за някои потребители може да бъде възможността за запазване на текущия фрейм и снемането на скрийншот.

Прочетете още:  HandBrake 1.3.0 Final download - конвертиране на видео

Като се има всичко това предвид, Gom Player е един изключително мощен видео и аудио плейър, който предлага купища опции и множество поддържани формáти, което го прави много полезен за всякакви типове потребители.

Лиценз: Ad-Supported

Download: Gom Player 2.3.40 Build 5302 Final

0/5 (0 Reviews)