Lightworks 12.6 download – редактиране на видео

0
84
Lightworks 12.6 download - редактиране на видео

Lightworks е професионален софтуер за редактиране на видео, която е абсолютно безплатна.

Lightworks 12.6 download - редактиране на видео 1

Програмата е оупън-сорс и е кросплатформена, като се предлага за Linux, Windows и Mac OS X.

Lightworks е мощен софтуер, който предлага професионално редактиране на видео на холивудско ниво, като дава на разположение необходимите инструменти за изходен продукт от най-високо качество. Множество холивудски продукции като Жега, Вълкът от Уолстрийт, Бандите на Ню Йорк, Смело Сърце и още много други, са обработвани именно с нея.

Lightworks също така е и изборът на много именити режисьори. Предлага се в безплатен и платен вариант, който предлага неизброими възможности и опции за редактиране на видео.

Има поддръжка за множество видео формати и кодеци. Позволява зареждането на локални видео файлове, както и поток от стриймващи устройства, които могат да бъдат обработвани веднага.

Lightworks

 

Много удобна е липсата на нужда да се конвертират видео файловете предварително, защото софтуерът Lightworks позволява работа с различни формати като H.264, RED R3D, AVCHD, XDCAM EX и други. В същото време може да се заредят много видео файлове в един и същ таймлайн и да се прилагат различни ефекти в реално време

Когато нещата опират до експорт, особено в платената версия се предлагат неизброими варианти. Видео файловете могат да бъдат записани в DVD, BlueRay, Vimeo, YouTube, AAF, EDL, OMF, XML, MP4, H.264, AVI, WAV, MOV, P2 AVC-Intra и още много.

Работата с Lightworks изисква познания в областта на видео редактиране, но въпреки това разработчиците са се постарали да е възможно най-улеснена. Всеки един елемент от основния интерфейс може да се мести, да се влачи и да променя местоположението си, да се вмъкват един в друг и дори има така наречените стаи, като всяка стая представлява това, което виждате в момента в основния прозорец на програмата. По този начин работата с няколко проекта накуп става много по-лесна. Като допълнение към улеснената работа идва и възможността за разделяне на екрана в режим с двоен изглед.

Прочетете още:  REAPER 6.01 Final download - аудио обработка, миксиране, студио

Промени спрямо миналата версия:

Added Export to Vimeo at up to 1080p in the Free version.

Лиценз: Безплатен/Demo

Download: Lightworks 12.6 Windows x86

Download: Lightworks 12.6 Windows x64

Download: Lightworks 12.6 Linux Ununtu/Debian x64

Download: Lightworks 12.6 Linux Red Hat/Fedora/Mandriva/openSUSE x64

Download: Lightworks 12.6 Mac OS X

0/5 (0 Reviews)