Nero MediaHome 1.34.800 download – организиране на файлове

0
55
Nero MediaHome 1.34.800 download - организиране на файлове

Nero MediaHome е софтуер, който дава възможност за лесно организиране на мултимедините файлове, като снимки, музика, видео, както и тяхното стриймване.

Nero MediaHome 1.34.800 download - организиране на файлове 1

Nero Media Center е мощен медия център, който е създаден с целта да бъде решение от типа всичко в едно, когато се отнася за мултимедия.

При стартиране програмата сама търси за подходящи типове файлове, което след това допринася за изключително лесното категоризиране и подреждане в каталози на цялото мултимедийно съдържание.

Интерфейсът е много добре организиран, което предполага една лесна работа с медия центъра. В страничен панел са отделните категории, които могат да се разширяват в дървовиден вид.

В категорията за видео и изображения има няколко подкатегории, които са там за улеснение на потребителя, като той може да категоризира по различен начин файловете, а след това просто избирайки категориите да ги достъпва. На разположение са под категории за маркирани, за файлове с рейтинг, за скоро добавени и скоро модифицирани.

Nero MediaHome

 

Категорията за видео и изображения дава възможност да бъдат прегледани файловете в timeline режим, а за снимките има специален инструмент за автоматично откриване на усмивки от заредените изображения. Софтуерът има инструмент за търсене на конкретни файлове по определен критерий.

В главната категория за музика се срещат същите категории, а по-надолу виждаме главна категория за слайд шоу файлове и създадени с Nero фото продукти. В музикалната категория могат да бъдат търсени файлове по жанр, артист, албум и заглавие.

За всяка една категория се дава възможност за регулиране на размера на иконите, както и два режима на подредба – в тъмнейли или в режим детайли, където се вижда допълнителна информация за всеки файл като дата, файлов тип, размер, къде се намира и пр.

Прочетете още:  fre:ac (Free Audio Converter) 1.0.32 Final download - аудио конвертиране

Изображенията могат да бъдат обработвани с различни ефекти, да бъдат настройвани яркост и контраст, цветови настройки, рязане, ротация и други.

Nero MediaHome има вграден плейър за преглеждане на видео файлове и слушане на музика и работа с плейлисти. Различни файлове могат да бъдат записвани на диск, а също така и да се осъществи рипване на дискове.

В опциите за организиране на файлове на Nero MediaHome има много настройки, които напредналите потребители сигурно ще искат да разгледат. Там те могат да намерят настройки за поведение на програмата при включване на външни устройства, множество настройки за поведението на програмата при възпроизвеждането на файлове, различни аудио и видео настройки, стрийминг настройки, настройки за рипването и записване на дискове, както и за ъпдейтите на програмата.

Nero MediaHome можете да намерите и в като инструмент в Nero Classic и топ продукта на компанията Nero Platinum.

Промени спрямо миналата версия:

Added streaming support for MKV files
Changes/Bugfixes:

Лиценз: Trial

Download: Nero MediaHome 1.34.800

0/5 (0 Reviews)