Nero Video 2020 22.0.00700 Final download – редактиране на видео

0
1150
Nero Video 2018 19.1.3015 Final download - редактиране на видео

Nero Video е софтуер за обработка и редактиране на видео, с който могат да се постигнат професионални резултати.

Nero Video 2020 22.0.00700 Final download - редактиране на видео 1

Nero Video е видео редактор, който с многобройните си функции за обработка на видео би задоволил както домашните потребители, така и професионалистите.

Софтуерът идва с голямо количество инструменти за редактиране и обработка на видео и дава възможност за редактиране на всеки един видео файл.

Инсталацията на софтуера е много лесна, като не се предлагат програми от трети страни и се изисква минимална намеса от страна на потребителя. Трябва да се има предвид обаче, че отнема малко повече време от очакваното, като в нейния край може да се наложи компютърът да бъде рестартиран.

Интерфейсът на Nero Video е изчистен и добре организиран, като всеки един потребител може много лесно да се ориентира при работата с продукта. Nero Video посреща потребителя с Home екран, където само с влачене могат да бъдат заредени видео файловете, които той иска да обработва.

В долната част на основния прозорец на софтуера се намират концептуално свързани категории за кепчър и импорт, редактиране и експорт, както и създаване на диск. Във всяка една от тези категории има подкатегории, които са конкретизирани според дейността като запис от камера или телевизия, записване директно на диск, създаване на слайд шоу, създаване на Blu-Ray или DVD диск и още.

Nero Video

 

Nero Video дава възможност за редактиране и обработка на видео в два режима – Express Editing и Advanced Editing. Разликата между тези два режима е, че в Express Editing видеото се редактира в storyboard изглед, а при Advanced Editing се дава възможност за видео редактиране в timeline изглед, което обикновено е изборът на професионалистите.

Прочетете още:  Snagit 19.1.6 Final download - записване на видео от десктопа, снимане екран

Могат да се създават проекти в единия или другия режим, като може да се преминава от единия в другия, но за съжаление в момента, в който се направи и най-малката редакция по файла, преминаването към другия режим вече е невъзможно.

Nero Video поддържа импорт на видео в UltraHD (4K) резолюция, видео стабилизиране, кепчър или импорт от различни камери и устройства, записване на Blu-Ray или DVD дискове, различни ефекти, движещ се текст, tilt-shift ефекти, различни темплейти за менюта при създаване на дискове.

Възможно е използването на картина в картината от едно видео в друго, изрязване на нежелани кадри, редактиране на аудио потока, указване на готови темплейти за формати при кепчъринг като MPEG-1, AVI, MPEG-2, MPEG-4 и указване на профили като DVD, Blu-ray и още. Бързото изпълнение на задачите е осигурено от поддръжката на хардуерно ускорение, разчитайки на графичния процесор на компютъра.

Освен неизчерпаемите си възможности за редактиране на видео Nero Video предлага и лесен начин за организиране на медия файлове, като предлага функция за бързо търсене на конкретни файлове, като предлага тагване и импорт от библиотеки или други програми.

Nero Video се предлага и в пакетите Nero Classic и Nero Platinum.

Промени спрямо миналата версия:
NEW! Nero Launcher with instant access to all Nero Video 2015 projects and guides
NEW! 4K editing is now an integral part of Nero Video
NEW! Complete new text handling and new font styles, plus motion text effect templates
NEW! Nero Video Stabilizer

Лиценз: Trial

Download: Nero Video 2020 22.0.00700 Final

0/5 (0 Reviews)