REAPER 5.979 Final download – аудио обработка, миксиране, студио

0
875
REAPER 5.93 е първото издание с поддръжка за Linux

REAPER е продукт на Cockos Incorporated и е мощен софтуер, с който можете да записвате музика, да я миксирате, мастерирате, да работите с множество аудио писти едновременно, да ги редактирате и още много други.

REAPER 5.979 Final download - аудио обработка, миксиране, студио 1

Името на REAPER идва от абревиатурата „Rapid Environment for Audio Production, Engineering, and Recording“. Програмата е налична за Windows и Mac OS X. За Linux все още не е налична, но върви абсолютно безпроблемно с Wine.

*Допълнение:
От версия REAPER 5.93 вече има и официално Linux издание!

Инсталацията на програмата е безпроблемна и лесна, като дори ви предлага portable вариант, което ви дава възможност да го прехвърлите на външен носител и да го използвате на всяка една машина с поддържана операционна система.

Интерфейсът е добре подреден и се работи лесно с него при аудио обработка, миксиране, мастериране и пр. Тук обаче трябва да направим уговорката, че все пак това е софтуер за експерти, като предлага и още допълнителни зони като основно меню, меню с десен бутон, туулбар, миксер, timeline, контролните панели на пистите, виртуална MIDI клавиатура, динамичен split, браузър за аудио ефекти, транспорт бар и часовник.

REAPER

 

Софтуерът поддържа множество опции, някои от които са VST плъгини, 3D съраунд, MIDI устройства, преименуване на вход и изход, собствени действия и макроси, мониторинг на много канали наведнъж и още.

Програмата работи безупречно и изисква ниски нива на оперативна памет, което не е присъщо за подобен род софтуер. Притежава голяма и полезна документация, с която всеки потребител може да се запознае като я свали от сайта на разработчика. Множеството функции и ниската цена на този софтуер го правят предпочитан от множество експерти, които го използват за аудио обработка, миксиране, студио, миксиране и още.

Прочетете още:  Snagit 19.1.6 Final download - записване на видео от десктопа, снимане екран

Лиценз: Trial

Download: REAPER 5.979 Final Windows x86

Download: REAPER 5.979 Final Windows x64

Download: REAPER 5.979 Final Linux x86

Download: REAPER 5.979 Final Linux x64

Download: REAPER 5.979 Final macOS x86

Download: REAPER 5.979 Final macOS x64

0/5 (0 Reviews)

Leave a Reply

avatar
  Абониране  
Извести ме за