Snagit 19.1.6 Final download – записване на видео от десктопа, снимане екран

0
1296
Snagit 19.1.2 Final download - записване на видео от десктопа

Snagit е лесен, удобен и мощен софтуер за записване на видео от вашия десктоп и за снимане на десктопа или игри и приложения, като след това дава възможност за редактирането на видеата и снимките и добавянето на ефекти към тях.

Snagit 19.1.6 Final download - записване на видео от десктопа, снимане екран 1

Snagit е наличен за Windows и Mac OS X. За Linux може да бъде използвана чрез официалната версия за Google Chrome.

Инсталацията на софтуера преминава гладко и безпроблемно. Веднага, след като се стартира Snagit, ще видите един приятен и добре подреден интерфейс, който съдържа в основния си прозорец всичко необходимо. В центъра за съобщения производителят е оставил два видео клипа, които да помогнат на новите потребители да се запознаят с програмата, как се работи с нея и основните ѝ функции.

Snagit предоставя готови профили, които могат да бъдат използвани от потребителя за по-голямо улеснение. Основните профили за записване на десктопа и скрийншот са Region, където потребителят може да използва определен регион от десктопа, който иска да снима, Window, за определен прозорец, Full screen, за снимане на целия екран и Scrolling window, който е за снимане на скролващи се надолу уеб страници. Вземането на скрийншот става изключително лесно, като трябва само да очертаете желания регион и да натиснете с мишката. Също така има и настройваеми клавишни комбинации за всяка една функция.

Snagit

 

Останалите профили в Snagit са за менюта от програми, като предлагат снимане със забавяне, за текст от прозорец, снимане на екрана и за снимки от уеб страници. Всеки един от тези профили може да бъде редактиран според нуждите на всеки един потребител, както и да бъдат свалени допълнителни профили, като такива, които изпращат видеото или снимката към Twitter или Facebook.

Прочетете още:  Virtual DJ 2020 Build 5478 Final download - микс, ремикс, DJ

По-надолу в основния прозорец на софтуера се виждат и настройките на профилите, ефектите, най-различни опции и големият бутон за запис.

По подразбиране записаната снимка се съхранява в библиотеката на Snagit. По този начин всеки един скрийншот, който сте направили с програмата е на ваше разположение, дори и да не сте го записали.

Изображенията и видеата могат да бъдат редактирани или конвертирани, като има възможност за конвертиране на няколко файла наведнъж. Можете да добавяте и различни ефекти, печати, стрелки, да използвате canvas и още.

Snagit е много удобен софтуер за записване на видео от десктопа и снимане на екран, с който се работи бързо, лесно и безпроблемно.

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler

19 September, 2019: Snagit 2019.1.6

  • Fix text boxes always expanding to the right
  • Fix Quick Styles not being visible from Favorites tool
  • Added an option to not save a duplicate copy on Save As
  • Various crash fixes
  • System audio is now supported on macOS 10.15 Catalina
  • Improved video recovery in some crash scenarios
  • Other performance improvements and bug fixes

[collapse]

Лиценз: Trial

Download: Snagit 19.1.4 Final Windows

Download: Snagit 19.1.6 Final Mac OS X

5/5 (1 Review)