WavePad Audio and Music Editor 9.01 Final download – аудио обработка

0
1192
WavePad Audio and Music Editor 9.01 Final download - аудио обработка

WavePad Audio and Music Editor е изключително малка програма, която позволява редактиране на аудио, използването на много инструменти за обработка, както и за запис на дискове.

WavePad Audio and Music Editor 9.01 Final download - аудио обработка 1

Обикновено работата по обработка на аудио не е лесна задача, особено ако нямате наличен подходящия инструмент. Wavepad е идеален софтуер за обикновените потребители и малки студия. Предлага се за Windows, Mac OS X, iPhone, Android, iPad и Kindle.

Инсталацията е много бърза, което е логично предвид малкия размер от около 1MB. Интерфейсът е познат от други подобни програми, като в основния прозорец се изобразява аудио файлът, който е зареден за обработка, а в горната част се намира панел с инструменти, който е разделен на табове за по-голямо удобство.

Разработчиците са се постарали да дадат на потребителя един добре организиран и модерен интерфейс, с приятна визия за окото.

WavePad Audio

 

WavePad Audio and Music Editor поддържа повечето известни аудио формати, сред които MP3, AVI, MID, WMA, 3GP, AAC, CAF, CDA, DCT, AMR, M3U, APE, M4A и още много други. Отварянето на файловете е много лесно, като може да се използва създаденото за целта меню, което отваря файлов браузър, чрез който се стига до желания файл или може файлът просто да бъде завлачен в основния прозорец на програмата.

Предоставят се основни контроли за пускане, пауза, превъртане, визуално изобразяване на нивото на силата, време, бутон за отиване в началото и такъв за отиване в края, бутон за запис.

С WavePad Audio and Music Editor лесно могат да бъдат сливани парчета, да бъдат рязани, наставяни, миксирани, да се изрязват части от тях. Софтуерът за аудио обработка предлага и множество ефекти като хорус, компресор, pitch shifter, доплер, вибрато, параметричен еквилайзер, графичен и визуален еквилайзер, редактиране на веригата на ефектите, фейзър, фленджър, тремоло, ла-ла, дисторжън, радио ефект, телефонен ефект и още много други.

Прочетете още:  ACDSee Video Converter Pro 5.0.0.119 download - конвертиране на видео, рипване на дискове

Лесно могат да бъдат различни части от парчето и да бъдат дублирани, разделяни и обединявани. С програмата за аудио обработка WavePad също така могат и да се правят записи на звук, отбелязване на буукмаркове, зареждане на парчета от компакт диск, нормализиране на нивата. Могат да бъдат използвани честотни анализатори, инструменти за премахване на пукания, автоматичен инструмент за намиране на бийт, редактор за съраунд звук, създаване на рингтонове за телефон и много други.

Интересна възможност, която предоставя WavePad е запис на CD или DVD, както и конвертор на аудио файлове, като позволява конвертиране от един формат в друг, например от WAV в MP3.

WavePad е учудващо мощен за размерите си софтуер, работи гладко и не затормозява машината. Лесният интерфейс, множеството ефекти и бързината на обработка го правят подходящ за голям кръг от потребители.

Лиценз: Безплатен за домашно ползване/Trial

Download: WavePad 9.01 Final Windows

Download: WavePad 6.64 Final Mac OS X

Download: WavePad Android Final

Download: WavePad iPhone Final

Download: WavePad iPad Final

Download: WavePad Kindle Final

0/5 (0 Reviews)