Adblock Latitude Pale Moon browser 5.0.1 Final download

0
1083
Adblock Latitude Pale Moon browser 5.0.1 Final download

Рекламите понякога могат да бъдат доста изнервящи, въпреки че са приход за поддържане на сайтовете, на които се намират. Някои потребители използват различни добавки към браузърите си, за да ги скрият. За тази цел Потребителите на браузъра Pale Moon могат да се обърнат към Adblock Latitude.

Adblock Latitude

Adblock Latitude е директен форк на Adblock Plus и е направен специално за браузъра Pale Moon. Adblock Plus за Firefox не работи коректно в Pale Moon. Adblock Latitude е пълен негов заместник, като предоставя същите функции и безпроблемна работа.

Също така добавя икона в интерфейса на браузъра за бърз достъп до настройките, използва готови списъци, които са предварително настроени да блокират най-известните формáти реклами, като на потребителя се налага в много редки случаи да внася корекции в тях.

Има наличност от филтри, чрез които да се къстъмизира показването на елементите, ако потребителят иска това, блокиране на определени елементи, изключване само за определена страница или домейн, както и цялостното му изключване, създаване на правила за определен тип или подобни типове и още.

Списъците се актуализират редовно, така че да са винаги актуални към различните формáти на рекламите към днешна дата.

Приставката също така се интегрира в контекстното меню на Pale Moon, като по този начин лесно и бързо могат да се блокират нежелани елементи.

Основна разлика на Adblock Latitude пред Adblock Plus е това, че замества Adblock Edge, като премахва hardcoded функцията Acceptable Ads.

Download: Adblock Latitude Pale Moon browser 5.0.1 Final

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Chromium 82.0.4074.0 Final download - интернет браузър