Adblock Plus for Firefox 3.6.3 Final download – интернет, блокиране на реклами

0
1434
Наличен е Mozilla Firefox за Windows 10 on ARM

Рекламите носят приходи на собствениците на сайтове и им помагат да ги доразвиват и разработват, но понякога могат да бъдат дразнещи и да разсейват потребителите. Adblock Plus for Firefox за Mozilla Firefox ще ги скрие и повече няма да се сетите за тях.

Adblock Plus for Firefox

Дори и по невнимание лесно може да се цъкне върху тях и потребителят да се озове в съвсем друг сайт.

Тук на помощ идва Adblock Plus, който е добавка за браузъра Mozilla Firefox, и е мощен инструмент за блокиране на реклами и попъпите свързани с тях.

Тази добавка е разработена специално за Firefox, като има разновидности и за Opera и Google Chrome. Инсталацията е много лесна и става само чрез влачене в браузъра или от официалната страница за приставки на Mozilla.

Принципът на работа е основан на списъци и филтри, в които фигурират различни елементи и сайтове. Тези списъци и филтри се обновяват често така, че винаги да са актуални и да могат да блокират дори и най-новите рекламни елементи. Могат да се избират различни списъци, според предпочитанията на потребителя.

Приставката ще добави бутон във вашия браузър, откъдето лесно можете да направите настройките и да го управлявате. Допълнително ще се интегрира в контекстното меню, предоставяйки опции за бързо блокиране на всякакви елементи.

Лиценз: Безплатен/GPL

Download: Adblock Plus for Firefox 3.6.3 Final

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Adblock Plus for Opera 3.6.3 Final download - интернет, блокиране на реклами